i7 4790K ve GTX 1060 sistem toplama

İntelin Yaptığı Stratejik Tuzaktan İbaret .4790k ile 6600k Arasında Gözle Görülür 1 2 Fps Den Fazla Fark Olucağına İnanmıyorum.Belki TDP Değeri Düşürülmüştür Ona Oranla Başkada Extrası Olmaz.İntel'in Her Yeni İşlemcide Yeni Anakart Çıkartması Bence Tam Bir Tekelci Zihniyet.Şimdi AMD Bu Konuda Bence Kalbimdeki Lider.Çünkü Yakında FM2 vE AM3+ Destekli İşlemcileri Aynı Anakartta Kullanma Desteği Sunacak. Lafın Özü Dostum İntel Alıcaksan Hangisi En Uygunsa Fiyat Olarak Al Geç Yakın Zamanda İşlemciye Düşen Yük İyice Azalıcak Sen Ekran Kartına Abanmaya Bak.Yinede İpin Ucunu Kaçırma Ali Güngör Ve Recep Baltaş Reisler Titan X İle 200 TL lik İşlemcide Sağlam Fps Alsalar Bile Sen Deneme

Bende mersinde yaşıyorum. Vatan Bilgisayardan bayram dönüşü sistemimi alıcam istersen alacağım sistemi sana atabilirim.
Cok sevinirim

Daha güçlü aynı zamanda daha pahalı.
Ya dediğim gibi 4500 tl yi gecmicek bir sistem olsun istiyorum oyunlar 60 fps ustu olsun yeter illa 4500tl olmasina gerek yok altida olabilir.

Cok sevinirim

Ya dediğim gibi 4500 tl yi gecmicek bir sistem olsun istiyorum oyunlar 60 fps ustu olsun yeter illa 4500tl olmasina gerek yok altida olabilir.
Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci -790
MSI B150A Gaming M3 - 425
GSKILL AEGIS 8GB x 2 - 300
Zalman R1 600W - 350
WD Blue 1TB -200
MSI RX470 8GB (Ankaradan alındı)
3.000TL

Darboğaz olmadığı sürece fps kaybı olmaz zaten uzun ömür ve performans konusunda 4790k çok önde ama dedigin doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…