chosbie
Hectopat
Daha fazla
Merhaba bilgisayarımı yeni topladım özellikleri şu şekilde;
Anakart : Maksimus VII Formula
Ekran Kartı : Zotac GTX Titan
İşlemci : İntel İ7 4790K
Ram : G-Skill Rip Jaws 8x2 16gb
Güç Kaynağı : Vector 80Plus 750w
Harddiskler : seagate 1tb - seagate 1tb
Cpu Soğutma : Cooler Master V8 GTS
SSD : Kingston 120GB HyperX 3K
Kasa : Xigmatek Talon
işletim sistemi: Windows 7 Ultimate
Fakat oynadığım League of legends oyunda sürekli kasma (fps) problemleri yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun. Bir bilgisayarcı değil tasarımcıyım sadece League of legends oyununu oynuyorum bu sistemi dizmek için oldukça çok para harcadım tahmin ediyorsunuzdur sizin bütün pc rehberlerinizi izliyor ve takip ediyorum parca secimlerimi bu doğrultuda yaptım, bir tek ekran kartının güçlü olmasını gerektiğini düşündüğüm için titanı tercih ettim çok pahalı olduğu için 2. el aldım 2.el aldığım tek parça ekran kartıdır bu arada siz bana ne derseniz onu yapacağım cevabınızı bekliyorum.
Anakart : Maksimus VII Formula
Ekran Kartı : Zotac GTX Titan
İşlemci : İntel İ7 4790K
Ram : G-Skill Rip Jaws 8x2 16gb
Güç Kaynağı : Vector 80Plus 750w
Harddiskler : seagate 1tb - seagate 1tb
Cpu Soğutma : Cooler Master V8 GTS
SSD : Kingston 120GB HyperX 3K
Kasa : Xigmatek Talon
işletim sistemi: Windows 7 Ultimate
Fakat oynadığım League of legends oyunda sürekli kasma (fps) problemleri yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun. Bir bilgisayarcı değil tasarımcıyım sadece League of legends oyununu oynuyorum bu sistemi dizmek için oldukça çok para harcadım tahmin ediyorsunuzdur sizin bütün pc rehberlerinizi izliyor ve takip ediyorum parca secimlerimi bu doğrultuda yaptım, bir tek ekran kartının güçlü olmasını gerektiğini düşündüğüm için titanı tercih ettim çok pahalı olduğu için 2. el aldım 2.el aldığım tek parça ekran kartıdır bu arada siz bana ne derseniz onu yapacağım cevabınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: