İ7 5820k ve MSİ GTX 970 4G 2x SLİ inceleme ve testler

@er36po Bu sefer detaylı yorumlarını bekliyorum abi. Her seferinde daha sonra detaylı yorum yapacağım diyerek sıvışıyorsun. Olmuyor böyle.
Tok açın halinden ne anlar! İnsan önce bi sorar bu adam nerde diye, neyse bu uzun hikaye.

Sisteminizi ve detaylı konunuzu kıskandım desem yeterli olur mu?
Yalnız o güç kablolarını biraz daha düzene sokabilirsin, bi bakıma ne kadar düzgün kablo o kadar profesyonellik.

bir de, 2. kartı 2. slota takıp denediniz mi? Siz 2. kartı 3. slota takmışsınız, hoş ben de 3'e taktım ama bende 3. slotta daha iyi performans verdiği için.
Denemediyseniz isterseniz bir de 2, slotta deneyin.

Açıkçası sizinle kapışmak isterdim ancak ben gidiyorum, umarım başka bi yerde kapışırız.

@er36po Performansindan memnunum aslinda. 2. slota takınca ne kadar farkeder ki? 2-3 fps için ekran kartını boğmaya gerek yok sanki.

Uzun hikaye olsun dinlerim abi.

Kapişsaydik iyiydi aslında. Hayırdır nereye gidiyorsun abi? Kötü bir durum yoktur umarım.

Facebook vs bir yerden iletişim kursaydik abi ya, iyi olurdu. Konuşalım sohbet edelim.

Kablolamaya gelince sleevedler hem uzatma hem de sert olduğu için çok şekil almıyor. Komple Corsair'in setini alınca daha güzel olur.

Ekran kartlarının fazla boğulacağını sanmıyorum. Öyle bir durum olsa 3. kartı taktıktan sonraki durumu düşünemiyorum.
2. slotta deneyin bence, eğer değecek farklar oluşacak ise dursun derim.

Ayrılma sebebimi belirttim son açtığım konuda. Ama bakarsınız ilerde Sosyal'de değişen bazı şeyler olur bizde döneriz.

Şimdilik SDN'ye takılmayı düşünüyorum.

Özelden Yardım İsteme
Konu dışı:
@er36po abi açtığın konuyu okudum fakat hiç birşey anladım. Kim ırkçılık yaptı. Senin ırkın ne.
Yani benden alaa ırkçı yoktur. Türk dediğin de akan sular durulur. Fakat bu diğer ırktaki insanları yermem yada hor görmemi gerektirmiyor. En yakın arkadaşım arap, sevgilim arap. Daha vs vs çok şey var.
Sonuç olarak senin için doğru olan neyse onu yap abi. Technopat hakkında da konuşmaya pek gerek yok. Son zamanlar da pek takılmıyorum.

Neyse abi şu facebook vs birşey ver artık yalvarttın insanı yahu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…