i7 5930K ve GTX 970 SLI Sisteme Anakart Tavsiyesi

ASUS MAXIMUS VII FORMULA/Watch Dogs Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.)

ASUS Z97-DELUXE(NFC&WLC )Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI&DP Anakart

@Yararsız Üye sistem hayali değil, şuan iş yerindeyim akşam fotoğraflarını çeker paylaşırım. Sistemi kurduğumda buradan zaten paylaşacağım. Güç kaynağının yeterli olacağını araştırıp aldım. Bu sisteme 700w yeter de artar dediler araştırmalarıma göre, ben ihtimallere karşı 860W aldım.

@Serhat bütçede sıkıntı yok. Benim işimi en iyi hangi kart görebilir, tercih ondan yana olacaktır. İleride bana sıkıntı yaşatmayacak hangi kartı tercih etmeliyim.

@ProtectYourself Aslında benim, ekran kartı hangi markaysa anakartı da aynı marka almak gibi bir takıntım var. Ekran kartını Asus aldıysan anakartı da Asus alabilirsin. Sanırım Asus linki vermeyi unutmuşum. ASUS X99-E WS Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3200Mhz (O.C) 7*PCI-E Anakart - Vatan Bilgisayar

Farklı marka anakart almanın da bir zararı yok. Şahsi olarak sorarsan, ben anakartı da ekran kartını da MSI alırdım. Bu anakartların hepsi iyi, marka uyumlu olsun dersen Asus, eğer diğer 3 markadan biri kafana yattıysa onlardan alabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı