Herkese merhaba, dört sene önce bir bilgisayar almıştım ortalama 1500TL civarıydı ve şu an bu sistemi biraz güçlendirmek istiyorum çünkü gündemdeki oyunları zor açıyor. Yine ortalama 1500TL civarı bir bütçem var ve ben İşlemcimi değiştirmek istiyorum. Pek bilgisyar parçalarından anlamam ama internetten araştırdım ve i3100F için F/P ürünü diyorlar. İşlemci alacağım için ana kartımı da değiştirmem gerekiyor i310100F 800-900 TL civarlarında bana da 500-600 TL civarlarında güzel bir anakart lazım. Önerileriniz nelerdir?
Şu anki sistemim:
İşmeci: Intel Core i7 620M @ 2.67GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series
Anakart: Intel H55
RAM: 8 GB
SSD: Yok (ayrıca 120 GB SSD de almak istiyorum 240GB da olabilir 1500TL bütçe içerisinde değildir.)
Harddisk: 350GB toplam alan
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Günümüz oyunları için de yeni ekran kartı almalısınız.
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu anakart şuanki Ekrankartım ile uyumlu değil mi ? bide hangi SSD yi önerirsiniz
Dediğim gibi parçalardan pek anlamıyorum birde SSD önerirseniz sevinirim, Teşekkürler.
(Yeni ekran kartı için şuanlık bütçem yok ztn çok yüksek fps almak istemiyorum kasmadan oynayabilsem yeterlidir.)
Bu anakart şu anki ekran kartım ile uyumlu değil mi? Bir de hangi SSD'yi önerirsiniz
dediğim gibi parçalardan pek anlamıyorum bir de SSD önerirseniz sevinirim, teşekkürler.
(Yeni ekran kartı için şu anlık bütçem yok zaten çok yüksek FPS almak istemiyorum kasmadan oynayabilsem yeterlidir.)