i7 620M sisteme anakart önerisi

Bütçe
1500 TL

Ahmet.kara2202

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, dört sene önce bir bilgisayar almıştım ortalama 1500TL civarıydı ve şu an bu sistemi biraz güçlendirmek istiyorum çünkü gündemdeki oyunları zor açıyor. Yine ortalama 1500TL civarı bir bütçem var ve ben İşlemcimi değiştirmek istiyorum. Pek bilgisyar parçalarından anlamam ama internetten araştırdım ve i3100F için F/P ürünü diyorlar. İşlemci alacağım için ana kartımı da değiştirmem gerekiyor i310100F 800-900 TL civarlarında bana da 500-600 TL civarlarında güzel bir anakart lazım. Önerileriniz nelerdir?

Şu anki sistemim:
İşmeci: Intel Core i7 620M @ 2.67GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series
Anakart: Intel H55
RAM: 8 GB
SSD: Yok (ayrıca 120 GB SSD de almak istiyorum 240GB da olabilir 1500TL bütçe içerisinde değildir.)
Harddisk: 350GB toplam alan

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bu anakart şuanki Ekrankartım ile uyumlu değil mi ? bide hangi SSD yi önerirsiniz :)
Dediğim gibi parçalardan pek anlamıyorum birde SSD önerirseniz sevinirim, Teşekkürler.
(Yeni ekran kartı için şuanlık bütçem yok ztn çok yüksek fps almak istemiyorum kasmadan oynayabilsem yeterlidir.)

Son düzenleme:
Bu anakart şu anki ekran kartım ile uyumlu değil mi? Bir de hangi SSD'yi önerirsiniz :)
dediğim gibi parçalardan pek anlamıyorum bir de SSD önerirseniz sevinirim, teşekkürler.
(Yeni ekran kartı için şu anlık bütçem yok zaten çok yüksek FPS almak istemiyorum kasmadan oynayabilsem yeterlidir.)

Ekran kartınız anakartla uyumlu. SSD olarak da SanDisk Ultra II alabilirsiniz. Aklıma fazla bir şey gelmedi. SSD'leri biraz araştırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı