i7 6700 GTX 1070 Sistem Ne Kadar Eder?

xedizx

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, hazır sistem aldığım için şu an elimdeki sistemi satmayı düşünüyorum. Sistem özellikleri aşağıda belirttiğim gibidir. Sizce ederi nedir?

ASUS Z170 Pro Gaming anakart.
Intel i7 6700 işlemci.
Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming ekran kartı.
Corsair 16 GB DDR4 RAM 2666 MHz.
Corsair Carbide Spec-Delta Spec 02 kasa + Corsair VS 650W PSU.
1 TB HDD WD Blue + 120 GB Patriot SATA SSD.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim ama bu söylediğiniz fiyatlar (5-6 bin) bana çok düşük geldi. Bu fiyatlara satılacak ise açıkçası ikinci kasa olarak kullanmayı düşünürüm. Ayrıca muhtemelen 2kya bulunan kartlar mining yapılmış olma ihtimali bulunduğunu düşünüyorum. Karta güncel olarak performans testi sunduğumda %83 geri dönüt verdi. Kartın değerinin 2K olduğunu düşünmüyorum. İşlemci için haklısınız tabi.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim ama bu söylediğiniz fiyatlar (5-6 bin) bana çok düşük geldi. Bu fiyatlara satılacak ise açıkçası ikinci kasa olarak kullanmayı düşünürüm. Ayrıca muhtemelen 2kya bulunan kartlar mining yapılmış olma ihtimali bulunduğunu düşünüyorum. Karta güncel olarak performans testi sunduğumda %83 geri dönüt verdi. Kartın değerinin 2K olduğunu düşünmüyorum. İşlemci için haklısınız tabii.

8K yaz pazarlıkla ver 5-6 az kalır bu sisteme parçalar dandik değil çünkü 5-6 yazanlar Frisby kasalı PSU'lu sistem bulur ancak.

Fikir belirten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Anlayan arkadaşlara bir soru yöneltmek istiyorum aynı konu altında. Bu sistemi hiç satmayıp 2.el GTX 1070 alıp sistemi SLI yapmaya değer mi sizce? Öyle bir durumda PSU minimum kaç W olmalı? Aydınlatabilen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. :)

Youtube üzerinde bir videoda GTX 1070 SLI, RTX 3070 ile kafa kafaya bir performans vermiş. Şayet bu gerçek ise ben boşa hazır sistem aldım. 😅

Son düzenleme:
Fikir belirten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Anlayan arkadaşlara bir soru yöneltmek istiyorum aynı konu altında. Bu sistemi hiç satmayıp 2.el GTX 1070 alıp sistemi SLI yapmaya değer mi sizce? Öyle bir durumda PSU minimum kaç W olmalı? Aydınlatabilen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. :)

YouTube üzerinde bir videoda GTX 1070 SLI, RTX 3070 ile kafa kafaya bir performans vermiş. Şayet bu gerçek ise ben boşa hazır sistem aldım. 😅

SLI destekleyen oyun sayısı az o topa girme bence 2X 1070 sisteme iyisinden 850W alman gerekebilir. Oda para şimdi üstüne çok stabil değil 1.1070 %100 kullanılırken 2.1070 bazen %75 kullanımlara kadar düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı