En yüksek işlemci durumu %95 ama işlemci temel hızdan daha yüksek hızda çalışıyor.
Intel Core i7 6700 3.4 GHz.
En yüksek işlemci durumu %95 ama işlemci temel hızdan daha yüksek hızda çalışıyor.
tamam ama işlemci güç seçeneklerinde ayarladığımdan daha yüksek hızda çalışıyor bunun nedeni nedir.İşlemcinin ekran kartı gibi %100 de çalışması lazım değil hatta güçlüyse ve 50 de falan çalışıyorsa bu hem ekran kartını besliyebiliyor hem de oyunu rahat bir şekilde kaldırabiliyor demektir.
İşlemci hızıda yüksekte çalışıyorsa BIOS'tan bakabilirsiniz.
En yüksek işlemci durumu %95 ama işlemci temel hızdan daha yüksek hızda çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam ama işlemci güç seçeneklerinde ayarladığımdan daha yüksek hızda çalışıyor bunun nedeni nedir?
kendim max hızı %95 ayarladım ama oyunda 4.00ghz lere çıkıyor eskiden normaldi en fazla 3.2 oluyoduTemel frelansi 3.40, boost frekansi 4.00GHz sorun yok bunda, yuzde 95 kullanima oyun esnasinda mi ulasiyor?
kendim max hızı %95 ayarladım ama oyunda 4.00ghz lere çıkıyor eskiden normaldi en fazla 3.2 oluyodu
oyun fark etmiyor hepsinde oluyorHangi oyun?
Kendim Max hızı %95 ayarladım ama oyunda 4.00GHz'lere çıkıyor eskiden normaldi en fazla 3.2 oluyordu.
100 derecelere çıkıyor%95 diye ayarladığıniz şey örnek vereyim temel frekans 1, Boost'lu 10 ise %95 yaptiğınızda en fazla 9, 5GHz olacak değil o % kısmı işlemcinin kullanı mıdır frekansının ne kadar artıcağıni belirlemez isınmıyorsada sıkıntı olmaz.