Sisin seçtiğiniz ekran kartı 750ti gerçekten çok eski ve performansı çok düşük bir ekran kartı aynı fiyata güncel ve performansı çok yüksek bir ekran kartı olan sappire rx460 işinize yarayacaktır sappire amd ekran kartlarını en iyi üreten firmadır.. Aynı zamanda ram konusunda da yanlış marka seçimine yönelmişsiniz. Corsair dünyanın 1 numaralı markasıdır pc bileşenlerinde bu kanıtlanmıştır bunun detayını anlatmaya kalksam konu başka bir hal alır ben sizin sisteminizi anlatmaya devam edeyim. Anakart olarak sizin seçtiğiniz anakart ile benimki arasaında pek fark yok sadece benimkinin tek farkı daha sağlam olması ve özellik bakımından diğerleri ile aynı olup fiyatının düşük olması hatırlatayım technopat bu anakartla bir sistem topladı. Hdd olarak seagate de iyi marka fakat ben iki markayıda kullandım WD ve Seagate . İki marka arasından da gene en performanlı olan wd nin hdd leri gerçekten daha iyi genede size kalmış. SSD olarak gene corsair onada söyleyeceklerim aynı ram ile. Kasa konusunda böyle bir sistem alıp kötü kasa almak saçma ve mantıksız bu sebepten benim seçtiğim kasa son günlerde çok popüler sebebi ise içerisinde 750w 80+ bronz silverstone markalı güç kaynağı var ve kasa kalın çelik ile üretilmiş bir kasa oldukça sağlam ve büyük gerçekten fiyatına göre 1 numara diyebilirim. bu şekilde fiyat 3000 i buluyor benim tavsiyem işlemciyi düşürmenizden yana yada işlemci i7 kalır rami 8 yaparsınız ve hdd yi şimdilik almaz ilerde alırsınız işlemci düştümü geri yükseltmek zor olacaktır. ama rami ve hdd yi almak daha kolay ben olsam rami 8 yapar hdd yi almam kısa süre idare ederim veya sadece rami almam seçenekler sizin ama tavsiyem kesinlikle kasa ve güç kaynağını değiştirmeyin özellikle içerisinde yer alan güç kaynağı gerçekten çok iyi bir güç kaynağı daha sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum.