i7 6700 sisteme R7 360 alınmalı mı?

Ben olsam bütçeyi artırıp rx 470 alırdım. 470 öyle bir kart ki tam bir F/P ürünü. 460 ile arasında baya performans farkı varken 480 ile az bir fark var.

Bütçen hangisine yetiyorsa onu al. F/p diye birşey yok hocam. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Rx 470, Rx 460 ın 2 katı performansı veriyor ve fiyatı da iki katı.

Bütçen hangisine yetiyorsa onu al. F/p diye birşey yok hocam. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Rx 470, Rx 460 ın 2 katı performansı veriyor ve fiyatı da iki katı.
Bir açıdan "ne kadar ekmek o kadar köfte" lafı doğru. Fakat fiyat performans oranı diye bir şey var. Nedir bu fiyat performans oranı? A marka 100 liraya 100 FPS verir, B marka 120 liraya 110 FPS verir. İlk örnekteki A markanın fiyat performans oranı B markaya göre daha yüksektir.

Bir açıdan "ne kadar ekmek o kadar köfte" lafı doğru. Fakat fiyat performans oranı diye bir şey var. Nedir bu fiyat performans oranı? A marka 100 liraya 100 FPS verir, B marka 120 liraya 110 FPS verir. İlk örnekteki A markanın fiyat performans oranı daha yüksektir.
Dediğiniz fiyatlandırma ''Ne kadar ekmek o kadar köfte'' manasına geliyor. Ayrıca Türkiye şartlarında konuşuyoruz. Rx 470 1000 lira şuan. Rx 460 ise 530 lira civarı. Rx 470, Rx 460 dan %88 daha performanslı(UserBenchmark). Bu istatistik ise bizi atasözümüze döndürüyor

Dediğiniz fiyatlandırma ''Ne kadar ekmek o kadar köfte'' manasına geliyor. Ayrıca Türkiye şartlarında konuşuyoruz. Rx 470 1000 lira şuan. Rx 460 ise 530 lira civarı. Rx 470, Rx 460 dan %88 daha performanslı(UserBenchmark). Bu istatistik ise bizi atasözümüze döndürüyor
İlk önce doğru bilgiyi sun, sonra yorumunu ekle lütfen. UserBenchmark: AMD RX 460 vs 470

Benim kastım RX 470, RX 460'a göre daha fazla fiyat performans oranına sahiptir demek değil. Sadece sen fiyat performans oranı yoktur dediğin için yanlış bilgiyi temizliyorum. Belkide RX 460 ile RX 470 arasında fiyat performans oranı eşittir yani aralarında fark yoktur demek istemişsindir, o yüzden bu karışıklık olmuş olabilir.

İlk önce doğru bilgiyi sun, sonra yorumunu ekle lütfen. UserBenchmark: AMD RX 460 vs 470

Benim kastım RX 470, RX 460'a göre daha fazla fiyat performans oranına sahiptir demek değil. Sadece sen fiyat performans oranı yoktur dediğin için yanlış bilgiyi temizliyorum. Belkide RX 460 ile RX 470 arasında fiyat performans oranı eşittir yani aralarında fark yoktur demek istemişsindir, o yüzden bu karışıklık olmuş olabilir.
İstatistik için özür dilerim, başka bir karşılaştırma ile karıştırdım. İnsanlar bütçesinde göre donanım almalı. Tabi aynı ekran kartı 500 lira iken gidipte 600 liralık versiyonunu almak biraz gereksiz olur. Demek istediğim de o zaten

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı