Toplam şu anki fiyatı: 3.510,99TL bir de monitör ekleyip 4000 TL'lik bir sistem düşünüyorum. Anakarttan kısıp işlemciyi yukselttim sizce sıkıntı olur mu? Amaç oyun genel olarak.
SSD şu an düşünmüyorum sonra para biriktirip ekleyecem kasa da kararsızım. Parçalarda uyumsuzluk olur mu? Endişeliyim anakartı Bazooka almayı düşündüm fakat ekrana para kalmıyor. Düzgün bir şeye tabi ekran kartı Asus Dual 1060 satışa tekrar gelirse anakartı onu alabilirim. Dual 988 TL idi indirimle tabi 3GB.
Bu seviye için o Anakart düşük kalmış, yine de fena bir model değil. B150 modellerine bakabilirsin. Ekran kartı olarak önerim RX 480 olur. GTX 1060 alacaksan da Asus Strix 6 GB modelini al, Dual alma, başka firmalarında modellerini alabilirsin, 6 GB olmasına dikkat et.
GTX 1060 alınırsa 6 GB alınır. Anakartta kısılmaması gerekirdi nede olsa uzun süreli oyun oynamaya dayanmalı, elektrikler kesilince anakartta bir hasar meydana gelmemeli. 4000₺ ye monitör dahil sistem olarak bunu önerebilirim.
50₺ geçiyor ama isterseniz anakartı ASRock H170 Pro / Hyper ile değiştirebilirsiniz.
bende öyle düşünüyorum tam alıcağım zamanı indirime denk getirip öyle alıcam i7 işlemciden düşmek istemiyorum açıkcası hız önemli ve ekran kartında karşılaştırırkan gpu çekirdek hızlarına göre mi karşılaştırmalıyım? çünkü 1060 ile rx480 arasında 600mhz e kadar fark var
peki ben neye göre seçim yapmalıyım açıkçası amd istemiyorum tdp değeri 2 katı yani daha çok ısınıyor ve amd de ısınma sorunu yeterince çektim nvidia alıp rahatıma bakmak istiyorum.
peki ben neye göre seçim yapmalıyım açıkçası amd istemiyorum tdp değeri 2 katı yani daha çok ısınıyor ve amd de ısınma sorunu yeterince çektim nvidia alıp rahatıma bakmak istiyorum.