İ7 6700 ve GTX 1060 sistem toplama

Corsair güzel ve kaliteli markadır tavsiye ederim siz beğendiyseniz fakat Dark N10'dan eksik yanı sanırım fan kontrolcüsü yok bu sizin için önemli mi bilemiyorum. :)

Hoşunuza gider mi bilmem fakat yılbaşı kampanyasıyla baya güzel fiyata geliyor. Bu kasayı da inceleyin derim fakat yılbaşından sonra teslim ediliyor sanırım.
NZXT S340 (Yılbaşı Teslim)

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.

Şimdi geriye tek bir sıkıntım kaldı; monitör. Tasarım yapacağım için IPS panel düşünüyorum fakat oyunlarda TN panel öne çıkıyor. Tasarım işim için doğru renklerle çalışmam önemli fakat oyunlarda da sıkıntı yaşamak istemiyorum. İkileme düşmüş durumdayım. IPS panel mi oyunlarda daha kötü olur yoksa TN panel mi tasarım işlerinde daha başarısızdır? Ya da; IPS panelin oyunlardaki başarısıyla TN panelin tasarım işlerindeki başarısı düşünüldüğünde hangisi daha verimli olacaktır?

Kendimi daha basit ifade edemedim, kusuruma bakmayın :)

Arkadaşlar her şey için çok teşekkür ederim. Ufak bir iki değişiklikle sistemi topladım. Güzel bir KDV indirimi kampanyası yakaladım ve Vatan Bilgisayar'dan sipariş verdim.
Sistem şu şekilde oldu:

Tekrardan her şey için sağ olun.

Not: Fiyat yaklaşık 5,900 TL oldu. (Yaklaşık diyorum çünkü yanında başka birkaç şey daha sipariş verdim.)

Öncelikle hayırlı olsun, bol FPS'li günleriniz olsun. Anakart için Z170 almanıza gerek yoktu. Sanırım daha çok hoşunuza gitti ve ilerisi için düşündünüz. SSD seçimi güzel olmuş gerçekten performans bakımından harika diyebileceğim modeldir. Kasa ile PSU ayrı alsaydınız daha iyi olabilirdi fakat yinede güzel seçimlerdir sıkıntı çıkarmayacaktır. Eğer sistemi aldığınız şubeye toplatırsanız alırken tek tek kutularının içeriklerini kontrol edin derim.

Monitör 144HZ almalıydınız 2.el bile işinizi bu monitörden kat kat daha iyi görürdü GTX1070 var ve 144HZ Monitör yoksa ne işe yarar ki GTX1070 ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı