i7-6700HQ 960M 2GB düşük oyun performansı

ParcerB

Hectopat
Daha fazla  
960M 2 GB ekran kartına sahibim, R6S de turnuvalara çıkarken bırakmak zorunda kaldım çünkü bilgisayarım artık 60 FPS veremez oldu. İnternette araştırıyorum. Videolar oluyor, 25 oyun testi falan 80 FPS alıyor insanlar normal-High 1080P ayarlarda ancak ben en Low 720P ayarda 50 FPS zor alıyorum ve sadece bir oyunda değil, her oyunda böyle. League of Legends olsun, CS:GO olsun. İnsanların aynı özelliklere sahip bilgisayarları ile daha yüksek FPS alıyor ama ben alamıyorum, anlamıyorum. Sürücülerim hep güncel, asla gereksiz dosya tutmam bilgisayarımda çok temiz kullanırım ama anlayamıyorum. NVIDIA denetim masası ile ilgili ayarlar olsun, her şeyi denedim ama şöyle anlatayım. LoL'de düşük ayarlar 1080P 60 FPS zor alıyorum. Bazı oyunları Ultra'da falan oynuyorlar bu özellikler ile, anlayamıyorum gerçekten.

6.nesil Skylake Intel® Core™ i7-6700HQ, 8 GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz, 1TB 7200RPM, 2 GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX960M 128-BIT DX12.
ABRA A7 6.3

Son düzenleme:
Termal macunları yenileyebilirsiniz. Format atabilirsiniz. Kaspersky indirip tam tarama yapabilirsiniz. Bu 3 seçenekten birinin çözüm olabileceğini düşünüyorum. Tabi ki formatı en son çözüm olarak yapın.

Evet 960M ile çalıştırıyor eminim NVIDIA denetim masasından öyle ayarladım. Sıcaklık değeri boşken 60 derece oyunlarda 75-85 arası. Maksimum fan ayarları ile oynuyorum her zaman. Genel temizliğini yapmaya çalışıyorum sürekli. Sürücüleri tekrardan kurmayı deneyeceğim teşekkürler.
Formatı düşünüyorum evet ama bir etkisi olabilirimi emin değilim.
Termal macunları yenileyebilirsiniz. Format atabilirsiniz. Kaspersky indirip tam tarama yapabilirsiniz. Bu 3 seçenekten birinin çözüm olabileceğini düşünüyorum. Tabi ki formatı en son çözüm olarak yapın.

Kaspersky'den tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı en kısa zamanda termal macunu yenileyip temiz bir format atacağım dönüş yaparım teşekkür ederim yardımınız için.
formatladım (konut kilit)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı