sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 15 Mayıs 2020 #1 i7 6700HQ 2.6 GHz 8x2 16 GB 2133 MHz RAM GTX 960M 4 GB 128 GB SSD + 1 TB HDD Oyunu HDD'ye kuracağım. Hangi ayarda kaç FPS alırım? FPS düşmesi yaşar mıyım? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
i7 6700HQ 2.6 GHz 8x2 16 GB 2133 MHz RAM GTX 960M 4 GB 128 GB SSD + 1 TB HDD Oyunu HDD'ye kuracağım. Hangi ayarda kaç FPS alırım? FPS düşmesi yaşar mıyım? Cevaplarsanız sevinirim.
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 15 Mayıs 2020 #11 Lady Hellbender dedi: İyi bir sistemle SDD ile HDD arasında ortalama 20-30 sn. bekletiyor. Videoda örneği var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaklaşık kaç dakika beklerim? SSD ile test etmediğim için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: İyi bir sistemle SDD ile HDD arasında ortalama 20-30 sn. bekletiyor. Videoda örneği var: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaklaşık kaç dakika beklerim? SSD ile test etmediğim için bilmiyorum.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 15 Mayıs 2020 #12 sentiusz dedi: Yaklaşık kaç dakika beklerim? SSD ile test etmediğim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dakikadan fazla bekleyeceğinizi düşünüyorum, belki de daha az olabilir. Oyunu yükleyip görmeniz gerek. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Yaklaşık kaç dakika beklerim? SSD ile test etmediğim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir dakikadan fazla bekleyeceğinizi düşünüyorum, belki de daha az olabilir. Oyunu yükleyip görmeniz gerek.
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 15 Mayıs 2020 #13 İkinci sorum, Orta-yüksek karışık ayarlarda vSync ile 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 15 Mayıs 2020 #14 sentiusz dedi: İkinci sorum, Orta-yüksek karışık ayarlarda vSync ile 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: İkinci sorum, Orta-yüksek karışık ayarlarda vSync ile 60 FPS sabit oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsiniz.
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 15 Mayıs 2020 #15 Jonathan North dedi: Oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İndirirken ve oyuna girerken bir sıkıntı olmazsa güzelce oynayacağım gibi Artı 0 Eksi
Jonathan North dedi: Oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. İndirirken ve oyuna girerken bir sıkıntı olmazsa güzelce oynayacağım gibi
umut _2458 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 17 Mayıs 2020 #16 sentiusz dedi: Evet maalesef öyle, çok fazla darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz ama istersen daha iyi fps almak için james donkey ssd ler çok pahalı değil 128 veya daha yüksek alabilirsin bence. Ama işlemcin çok iyi Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Evet maalesef öyle, çok fazla darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz ama istersen daha iyi fps almak için james donkey ssd ler çok pahalı değil 128 veya daha yüksek alabilirsin bence. Ama işlemcin çok iyi
KS KS sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 17 Mayıs 2020 #17 umut _2458 dedi: olmaz ama istersen daha iyi fps almak için james donkey ssd ler çok pahalı değil 128 veya daha yüksek alabilirsin bence. Ama işlemcin çok iyi Genişletmek için tıkla... Yaşadıklarımdan sonra James Donkey sözlüğümden sildim Artı 0 Eksi
umut _2458 dedi: olmaz ama istersen daha iyi fps almak için james donkey ssd ler çok pahalı değil 128 veya daha yüksek alabilirsin bence. Ama işlemcin çok iyi Genişletmek için tıkla... Yaşadıklarımdan sonra James Donkey sözlüğümden sildim