i7 6700HQ ve GTX 1060 laptop alınır mı?

5.500 TL 6700hq ve 1060'lı bir laptop için çok çok fazla. Ürünün tam linkini atabilir misiniz?
Sanırım şaka yapıyorsun. Günümüzde GTX 1060 sıfır notebooku 5.500 TL alman imkansız. İnsanları yönlendirirken bir düşün derim.

Eğer aynı donanımlara sahipse verdiğin paraya değer. Aşsa bile sabredip para bulabilirsen iyi olur.

Eğer aynı donanımlara sahipse verdiğin paraya değer. Aşsa bile sabredip para bulabilirsen iyi olur.
Dostum değer tamam ama para bulma olasılığım yok. Üniversite için alacağım zaten. En erken zamanda almam gerekiyor diyebilirim. 2. ellere bakacağım ben de mecbur. Umarım uygun bulurum

Dostum değer tamam ama para bulma olasılığım yok. Üniversite için alacağım zaten. En erken zamanda almam gerekiyor diyebilirim. 2. ellere bakacağım ben de mecbur. Umarım uygun bulurum
2. el bulursun rahat çok kişi elden çıkartıyor. Temiz ve garantili sağlam bir cihaz buldun mu tamamdır.

2. el bulursun rahat çok kişi elden çıkartıyor. Temiz ve garantili sağlam bir cihaz buldun mu tamamdır.
Bilmiyorum arıyorum şu an ama bulamadım hala. Forumda da konu açtım Alım-Satım'a. Sahibinden'de falan bulamadım nedense.

5.500 TL 6700hq ve 1060'lı bir laptop için çok çok fazla. Ürünün tam linkini atabilir misiniz?
16 GB RAM olduğunu da düşünürsek bu dolar kuruluş bulamayacağın bir fırsat. Piyasayı bilmeyenler konuşmazsa iyi olur.
Bahsettiğin bilgisayarın 16 GB RAM'ı ve 1060 6 GB GPU'su yok. Arkadaşın alacağı laptop bahsettiklerini 100 liralık soğutucuyla ezer geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…