i7 6700K anakart önerisi

Erşan Kuneri

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce köyde elektrik gitmesi sonucu kullandığım henüz 2 aylık olan yeni bilgisayarımın anakartını yaktım. Garantisi yok çünkü yurt dışından geldi. Önümüzdeki hafta yeni bir anakart almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 650 TL. Bilgisayarı yaptırmak için götürdüğüm bilgisayarcı MSI anakart almak salaklık demişti ben de biraz soğur gibi oldum. Gigabyte al ondan iyi demişti. Almam gereken anakart Z170 serisi ve tek amacım oyun. Önerilerinizi bekliyorum.

Sistemim:
  • İ7 6700K
  • MSİ Z170A GAMİNG M3 (yanan anakart)
  • GİGABYTE GTX 970 XTREME GAMİNG
  • CORSAİR VENGEANCE 8 GB DDR4 2400 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem şu bir markayı tamamen silen veya bir markayı diğerlerinden kat be kat üstün gören insanların hiçbir önerisini dinlemeyin. Zira bu firmaların hepsi dünya çapında yarışan güçlü ve iyi firmalar. Biri diğerinden iyi demek için sebep ve kanıt belirtmek gerekir.
ör:MSI anakart almak salaklık
ör:Gigabyte al ondan iyi
ör:Sakın Sapphire alma kartın yanar
ör:Zotac çöp
ör:Msi varken gigabyte mı alınır
ör:Asus tek geçer
Farklı markaların aynı ürünlerinde ise çok fark olmayacağını bilip ucuzuna yönelebilirsiniz.
Ürünlerini karşılaştırıp şu iyi bu kötü denebilir ama marka üzerinden gitmek mantıklı manalı bir şey değil.
Anakart konusunda overclock için z170 tip önerenler var araştırabilirsiniz.
Edit:Son cümlenize dikkat etmemişim :)

Son düzenleme:
Size tavsiyem şu bir markayı tamamen silen veya bir markayı diğerlerinden kat be kat üstün gören insanların hiçbir önerisini dinlemeyin. Zira bu firmaların hepsi dünya çapında yarışan güçlü ve iyi firmalar. Biri diğerinden iyi demek için sebep ve kanıt belirtmek gerekir.
ör:MSI anakart almak salaklık
ör:Gigabyte al ondan iyi
ör:Sakın Sapphire alma kartın yanar
ör:Zotac çöp
ör:Msi varken gigabyte mı alınır
ör:Asus tek geçer
Farklı markaların aynı ürünlerinde ise çok fark olmayacağını bilip ucuzuna yönelebilirsiniz.
Ürünlerini karşılaştırıp şu iyi bu kötü denebilir ama marka üzerinden gitmek mantıklı manalı bir şey değil.
Anakart konusunda overclock için z170 tip önerenler var araştırabilirsiniz.

Önerin için teşekkür ederim. Araştırma yaptım biraz açıkçası MSİ z170a Gaming pro 650 TL. Çok cazip ve şık görünüyor. Şimdilik sıcak bakıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı