i7 6700K Sistemde MSI Z170A M7 ve Maximus Viii Hero Seçimi

SavR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ingilizce Tıp
Öncelikle sistemimi 1 hafta içinde sipariş edeceğim. Bazı parçaları sipariş ettim amazondan. Sistem: msi gtx980ti sea hawk, i7 6700k, corsair 16 2x8 ddr4 3200 mhz ram vs...

Anakart olarak Msi z170a m7 veya maximus viii hero alacağım. Hangisi hangi yönlerden daha iyidir? Lütfen eski konulardan copy paste yapmayın kendi fikriniz benim için daha değerli. Eski konulari araştırdım ama tatmin olmadım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus, anakartta bana göre diğer markalardan bir adım önde. X99 OC soket ile gözüme girdi. Anakart alırken Asus'dan şaşmayacağım. Bu dediklerim MSI kötü demek değildir. MSI da ekran kartlarında Asus'tan daha iyi fakat anakart konusunda önerim Asus'tan yana olacaktır.

Bende senin durumunda idim Asus maximus aldım. Memnunum gayet serin çalışıyor. 1 kac haftaya da sıvı soğutma parçalarım da geliyor. Daha da serin olacaktır eminimki.

Extreme alabiliceksen asus al yanında o.c panelde geliyor ama hero alıcaksan m7 yide düşünebilirsin oldukça güzel bir anakart şuan bende kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı