i7 6700K tabanlı sistem için Cooler Master HAF921 yeterli mi?

IsmailTOK

Hectopat
Daha fazla  
Şöyle bir sistem toplayacağım:
  • i7 6700K
  • GTX970
  • 16 GB DDR4 RAM
  • MSI Gaming M5
  • 1 TB HD
  • 120 GB SSD
Kasa oalrak, Cooler Master HAF921 Advance 750w 80+.
Böyle bir sistem için bu kasa ve içerisinde yer alan fanlar yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar ben bi esporcuyum bilmeyenler için lol oyuncusuyum ve bu önemli antremanlar gerektiriyor masaüstüm var çok memnunum ama heryere götüremediğimizde malum bu yüzden nereye gitsemde antreman yapacak bir laptop arıyorum.Bende araştırdım ve ho nin pavilion 16 gb ram nvidea gt 840m ekran kartlı bi pc buldum 1,5 tb hafıza 2.4 ghz almayı düşünüyorum sizce iyimi fazla bilgisayar değiştirmediğim için bi fikrim yok sizce kaç fps alırım bilgileriniz benim için çok önemli teşekkürler

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 396
Arkadaş RAM'ide 16 GB yaptığına göre hem oyun hemde render tarzı bir sistem planlamış. O yüzden İ7 6700k çok daha iyi olacaktır.

Ekran kartı konusunda 1080p'de gtx 970 yeterli. Bence GTX 970 ile 980'nin arasındaki fiyat farkı performansı karşılamıyor. GTX 970 alıp Pascal kartları beklemek daha mantıklı bence.

@heavystorm01 Hocam sen bu konuda ne düşünüyorsun?

Arkadaş RAM'ide 16 GB yaptığına göre hem oyun hemde render tarzı bir sistem planlamış. O yüzden İ7 6700k çok daha iyi olacaktır.

Ekran kartı konusunda 1080p'de gtx 970 yeterli. Bence GTX 970 ile 980'nin arasındaki fiyat farkı performansı karşılamıyor. GTX 970 alıp Pascal kartları beklemek daha mantıklı bence.

Kardeşim ben zaten antremanlarımı masaüstünde yapıyorum sadece biryere gittiğim zaman sırıtmayacak oyunumu sıkıntısız şekilde oynıyacağım bir pc arıyorum ve bu pc yi herkes önerdi

@Nuc_LeaR Pascal mimarili yeni kartlar 2016'nın ikini çeyreği gibi piyasaya girecek deniliyor. Skylake işlemcilerin içerisindeki Intel HD Graphics 530 ile neredeyse bütün oyunları düşük ayarlarda, düşük çözünürlükte 30 FPS'de oynayabildim. Eğer Pascal mimarili kartlar çıktığında direk olarak yeni nesle geçiş yapılacaksa GTX 970'e 1500 TL vermek yerine on board GPU ile idare edilebilir.

Eğer değişiklik planlanmıyorsa GTX 980 almak için sistemin diğer bileşenlerinden kesinti yapmaya gerek yok. Kesinlikle GTX 980 verilecek fazla parayı hak etmiyor. Bence alınacaksa GTX 970 yada GTX 980Ti alınmalı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı