i7 6700K Toplama Bilgisayar

Bu değerleri ne yapacağımı bilmiyorum. 3.9 - 4.0 arasında değişiyor işlemci frekansı. 4.2 olmadı hiç. 3.8 e anlık düşüp yükseliyor.
Terman macunu yenile yada soğutucuyu daha iyisi ile değiştir. Turbo boost teknolojisi işlemci soğuk olduğunda devreye girer buna işlemci karar verir elle müdahale edilemez.

Terman macunu yenile yada soğutucuyu daha iyisi ile değiştir. Turbo boost teknolojisi işlemci soğuk olduğunda devreye girer buna işlemci karar verir elle müdahale edilemez.
Fanı 15 TL ye almıştım. Sıvı soğutma alacağım. 120 mm radyatörlü yeter diye düşünüyorum. bir kaç sene sonra OC yapınca sorun çıkartmaz sanırım.

Fanı 15 TL ye almıştım. Sıvı soğutma alacağım. 120 mm radyatörlü yeter diye düşünüyorum. bir kaç sene sonra OC yapınca sorun çıkartmaz sanırım.
Pahalı sıvı soğutmalara yönelme, çünkü onlar OC edilmiş işlemci ile sürekli olarak yoğun şekilde işlemci kullanan kesimler için. Alma yani 300-400 liralık şeyler.

Türkiye'de ihtiyaçtan fazlasını satın alma hastalığı varda, ondan uyarıyorum.

Pahalı sıvı soğutmalara yönelme, çünkü onlar OC edilmiş işlemci ile sürekli olarak yoğun şekilde işlemci kullanan kesimler için. Alma yani 300-400 liralık şeyler.

Türkiye'de ihtiyaçtan fazlasını satın alma hastalığı varda, ondan uyarıyorum.
Evet ihtiyaçtan fazlası alınıyor sanırım. Tek radyatörlü almam yeterli olur galiba. Silverstone Tundra Serisi Td03-lite Intel Amd Uyumlu Sıvı Soğutma 564 - n11.com İndirim olunca kuponlarla 200 TL gibi alınabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı