i7 6700K ve GTX 1070

Hocam doğrudur yada değildir. Bu önemli değil şu anda. Arkadaşın i7 7700K yerine, 6700K üzerinde diretmesi beni sadece biraz uyuz etti açıkçası. :kararsız:
Forumca güncel olanı tavsiye ediyoruz. Ben daha 90 derecede çalışan İ7-7700K görmedim. O.C'da aşırıya kaçılmadıkça bir problemde oluşturmaz. i7-7700K tercih edilmeli.

Hocam doğrudur yada değildir. Bu önemli değil şu anda. Arkadaşın i7 7700K yerine, ısrarla 6700K üzerinde diretmesi beni sadece biraz uyuz etti açıkçası. :kararsız:
Hocam beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün ne diyeyim. Sırf senin için i7 7700 koyacağım ısınma problemi yerine sistem toplasak olur mu :D

Hocam beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün ne diyeyim. Sırf senin için i7 7700 koyacağım ısınma problemi yerine sistem toplasak olur mu :D

:kedi: :) Sağolun hocam. Intel pek tercih etmiyoruz şu dönemde, Ryzen 7 1700/1700X daha mantıklı tercih olacaktır.

İlgili arkadaşları alabiliriz ; @Jira @Evie Frye @ShadYaqz @Nazım Paşa @Lactuca yardımcı olabilir misiniz? Arkadaşa..

:kedi: :) Sağolun hocam. Intel pek tercih etmiyoruz şu dönemde, Ryzen 7 1700/1700X daha mantıklı tercih olacaktır.

İlgili arkadaşları alabiliriz ; @Jira @Evie Frye @ShadYaqz @Nazım Paşa @Lactuca yardımcı olabilir misiniz? Arkadaşa..
Ryzen alıcaktım maalesef İntel almak zorunda kaldım alacağım yerde amd stokları kalmamış ve ayın 15'inden önce gelmeyecekmiş hocam.

Hocam 10 Temmuz'da toplayacağınıza, 5-6 gün daha bekleyin ve iyisini alın. 5-6 gün için acele etmeye gerek yok.

Yetti hocam normalde Haziran 23 alacaktım ama kartın limiti doldu ve Temmuz'un 10'una kadar beklemek zorunda kaldım zaten 1 yıldır bekliyorum :D bekle bekle nereye kadar alacağım ayın 10'unda

Biraz da İntel istiyorum :)

Hocam, neden bu kadar sabırsızsınız siz ya? Sabrın sonu selamettir. Bekleyin iyisini alın.
Hocam %96-%97 oyun amaçlı olacak sistem o yüzden biraz kendim İntel istedim ve alacağım yerde amd kalmadığı için intel alacağım

Hala bekliyorum sistem toplamanızı yarın sipariş vereceğim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı