i7 6700K ve GTX 1070

MertOzr

Hectopat
Daha fazla  
@Frosa
Arkadaşlar temmuzun 10'unda yeni bir sistem alacağım. 6000 Türk Lirası bütçem var fakat 6500 Türk Lirası'na kadar çıkabilir. Ekran kartı GTX 1070 ve işlemci ise i7 6700K olursa sevinirim, bir de sisteme monitör dahil. Sistemden monitör parasını çıkartıp toplarsanız sevinirim.

Alacağım monitör :

Hocam, GTX1070 gibi bir ekran kartı kullanacaksanız, 75Hz monitör pek hoş olmaz. 144Hz monitör gerekli GTX1070 için. 1200-1500TL arasında 144Hz monitör alıp, 5000TL'ye de sisteminizi toplayabilirsiniz. Konuyla ilgilenen, ve sistem toplama işinde bilgili olan arkadaşlarımız elbet ki, yorum yapacaklardır. Bir öneride bulunacaklardır. :)

Dostum bunu bana daha önce söyleyen olmuştu. 75 Hz monitör benim için yeterlidir. Onun dışında önerilerinizi bekliyorum

Aslında işlemci mi Ryzen 5 1600'den yana kullanacaktım ama ufak bir problem çıktı o yüzden İntel'e geçtim. 7700K ısınma problemleri var diyolar ama o yüzden 6700K istedim dostum.
Unutmuşum ısınma problemi olduğunu 7700K nın bu arada neden problem çıktı ryzen 5 1600 de

Aslında işlemci mi Ryzen 5 1600'den yana kullanacaktım ama ufak bir problem çıktı o yüzden İntel'e geçtim. 7700K ısınma problemleri var diyolar ama o yüzden 6700K istedim dostum.

Kim dedi onu ya? Öyle bir şey yok. 7700K şuan oyunlarda gayet iyi bir işlemci. Isınma falan da yok. Saçmalamayın.

Unutmuşum ısınma problemi olduğunu 7700K nın bu arada neden problem çıktı ryzen 5 1600 de

Maalesef sistemi alacağım yerde Ryzen stokları bitmiş ve ayın 15'ine kadar gelmeyecekmiş ve ayın 10'unda sistemi almak istiyorum artık :D

Dostlar yarın sipariş vermeye gideceğim hemen bi toplasak olur mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı