i7 6700K ve GTX 1070

Sen monitör dahil 6500 TL'ye toplamışsın? Sistem berbat durumda. Zaten hemen bugün yarın almayacaksın, yarın işten geldiğimde detaylıca üzerine konuşuruz, yardımcı olurum.
 
Sen monitör dahil 6500 TL'ye toplamışsın? Sistem berbat durumda. Zaten hemen bugün yarın almayacaksın, yarın işten geldiğimde detaylıca üzerine konuşuruz, yardımcı olurum.

Hocam ben zaten monitör dahil 6500 dedim ki :D sistemin nesi kötü anlamadım ?

Hocam yarın sistem sipariş verilecek maalesef o yüzden aceleci davranıyorum kusura bakmayın sizi de uykunuzdan edicem
 
Öncelikle kasa. Asla ama asla bir oyun veya iş bilgisayarı için Everest veya Frisby marka PSU veya kasa kullanılmamalı. SSD olarak bütçen varsa 850 Evo yoksa Adata SU800 tercih etmelisin. GTX 1070 en az 144 Hz 1080p bir monitörle kullanılmalı. O monitörle 1070 kullanmak 1060 kullanmaktan farksız olacak.
 
Öncelikle kasa. Asla ama asla bir oyun veya iş bilgisayarı için Everest veya Frisby marka PSU veya kasa kullanılmamalı.

O zaman Corsair Carbide 270r uygun mudur hocam ?

Ustam attığım monitörle kullanacağım 1070'i :)

Ayrıca bütçem 6500 50-100 Türk Lirası kadar geçebilir onun dışında zorlayamam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı