i7 6700K ve GTX 1070

Olsun, 80+ ve 80+ Bronze aynı şey değil, FSP Hydro koyarsanız çok daha iyi olur. SSD olarak bütçen varsa 850 Evo yoksa Adata SU800 tercih etmelisin. GTX 1070 en az 144 Hz 1080p bir monitörle kullanılmalı. O monitörle 1070 kullanmak 1060 kullanmaktan farksız olacak.
@GCN hocam adamı taciz etmeyin.:D Sabah benim konuma da bakarsanız bir sevinirim. Reklamı da yaptık, devam edebiliriz.

Niye konu açıyorsunuz o zaman. Ben sizde saç paraları tipi görüyorum. Belki siz yerden buldunuz parayı çarçur ediyorsunuz, o zaman niye konu açıyorsunuz. O monitörle 1070 kullanmak saçmalık!

Bu arada dediğiniz PSU'yu koydum, FSP Hydro 600W 80+ bronze.

Ayrıca dediğim gibi 1070 alacağım çünkü ileride monitör değiştirebilirim yeniden.

Güldürdün be. Ben 6. sınıftan kazandığım bursluluk paralarını biriktirdim, 5.500 TL civarı oldu, tabi gelen tüm paraları kendime almadım. Aileme verdim şu bu oldu gitti biriktirdiğim kadarını biriktirdim, babamda en fazla 1000 Türk Lirası veririm dedi. Ben de bu fırsatı değerlendiriyorum kardeşim. Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen.

Neyse hata size, yarın gider sipariş vereceğim yere kendim danışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, yardım almak için konu açmış, bize "cahil" diyor. Kilitlensin şu konu ya, böylelerinin yardım istemesine ihtiyacımız yok. Gitsin mağazadan yardım alsın, biz kimiz ki? Sinirlendirdin gece gece. @CJack60 İyi ki gelmemiş, bırak ne yapacaksa yapsın hocam.

Evet, yardım almak için konu açmış, bize "cahil" diyor. Kilitlensin şu konu ya, böylelerinin yardım istemesine ihtiyacımız yok. Gitsin mağazadan yardım alsın, biz kimiz ki? Sinirlendirdin gece gece. @CJack60 İyi ki gelmemiş, bırak ne yapacaksa yapsın hocam.

Son yazdığı mesajı ve @GCN etiketlemese yazmaya bile tenezzül etmezdim. Burda bazı insanlara iyiliğin yaramadığını uzun zaman önce farkettim. Dediğin gibi bırakalım bildiğini yapsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı