i7 6700K ve GTX 1080 Ti sistem ederi nedir?

atlantisegidek

Decapat
Merhaba, fotoğraftaki parçaları bir araya getirerek bilgisayarı toplamak istiyorum, ürünlerin dışına çıkmak istemiyorum ve maliyeti ortalama ne kadar olur?

İnternetten fiyatlarına bakıyorum fakat değişiklik gösteriyor. Örneğin ekran kartı modeli için ürünler aynı olmasına rağmen ortalama 3,5 liralıkta mevcut 6,5 liralıkta. Veya gözden kaçırdığım bir durum mu var?
Bu parçaları bir araya getirebileceğim bir site var mıdır? Genelde bilgisayar toplama sitelerinde yeni nesil işlemciler mevcut olduğundan dolayı belirttiğim ürünlerden pek bulamadım.
Teşekkürler.

1591166886334.png

Dosya Ekleri

• 1591166721620.png
    1591166721620.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, fotoğraftaki parçaları bir araya getirerek bilgisayarı toplamak istiyorum, ürünlerin dışına çıkmak istemiyorum ve maliyeti ortalama ne kadar olur?

İnternetten fiyatlarına bakıyorum fakat değişiklik gösteriyor. Örneğin ekran kartı modeli için ürünler aynı olmasına rağmen ortalama 3,5 liralıkta mevcut 6,5 liralıkta. Veya gözden kaçırdığım bir durum mu var?
Bu parçaları bir araya getirebileceğim bir site var mıdır? Genelde bilgisayar toplama sitelerinde yeni nesil işlemciler mevcut olduğundan dolayı belirttiğim ürünlerden pek bulamadım.
Teşekkürler.

Eki Görüntüle 581135
7-8K tl eder fiyatı. Gayet kâfi bir sistem. Güle güle kullan.

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 581135

Bu sistemi almak istiyorsanız bence yerine yeni sistem kurmanız daha mantıklı 1080 Ti 3000-3500 TL arasında satıyorlar tabii daha ucuza bulursanız ne ala. Güç olarak 1080 Ti üst düzey olabilir ama garantisi bitmiş ya da bitmeye yakın yakında 3. jenerasyon olacak bir kart için o kadar yüksek bedeller ödemek çok mantıklı gelmiyor bana. Aynı şekilde işlemci içinde geçerli.

Herkesin cevabı için teşekkürler.

Kart 1080 mi 1080 ti mı?

dostum 1080 konu başlığını moderatör sonradan değiştirdiğinden dolayı yanlış girmiş sanırım.

Bu sistemi almak istiyorsanız bence yerine yeni sistem kurmanız daha mantıklı 1080 Ti 3000-3500 TL arasında satıyorlar tabii daha ucuza bulursanız ne ala. Güç olarak 1080 Ti üst düzey olabilir ama garantisi bitmiş ya da bitmeye yakın yakında 3. jenerasyon olacak bir kart için o kadar yüksek bedeller ödemek çok mantıklı gelmiyor bana. Aynı şekilde işlemci içinde geçerli.

dostum bu sistem de daha önce çalıştım ve benim için yeterli aslında. Dışına pek çıkmak istemiyorum.

Aslında en önemlisi bu parçaları kaça toplarım

Herkesin cevabı için teşekkürler.

Dostum 1080 konu başlığını moderatör sonradan değiştirdiğinden dolayı yanlış girmiş sanırım.

Dostum bu sistem de daha önce çalıştım ve benim için yeterli aslında. Dışına pek çıkmak istemiyorum.

Aslında en önemlisi bu parçaları kaça toplarım.

Burada fiyat önemli dediğim gibi 1080 Ti 2080 Super performansı verebiliyor tabii Driver'lar güncellendikçe nasıl fark oluşur belli olmaz genellikle yeni ürünlere daha fazla güncel Driver ile randımanları arttırıyor onu da göz ardı etmemek lazım. Böyle bir kartı 2500 TL bulabiliyorsanız hemen alın ama dediğim gibi özellikle EVGA modelini 3200-3300 TL aşağı satan olacağını sanmıyorum. İşinizi görse bile garantisi bitmiş bir ürün ne olacağını veya almadan önce nasıl kullanıldığını bilmek pek mümkün olmuyor. Karar size kalmış tabii.
Burada fiyat önemli dediğim gibi 1080 Ti 2080 Super performansı verebiliyor tabii Driver'lar güncellendikçe nasıl fark oluşur belli olmaz genellikle yeni ürünlere daha fazla güncel Driver ile randımanları arttırıyor onu da göz ardı etmemek lazım. Böyle bir kartı 2500 TL bulabiliyorsanız hemen alın ama dediğim gibi özellikle EVGA modelini 3200-3300 TL aşağı satan olacağını sanmıyorum. İşinizi görse bile garantisi bitmiş bir ürün ne olacağını veya almadan önce nasıl kullanıldığını bilmek pek mümkün olmuyor. Karar size kalmış tabii.

Bu arada 1080 olan modelmiş istediğiniz. Aslında aynı mantık onu da 2000-2300 TL bandında satıyorlar hani genel olarak sisteminiz varken ekran kartı takabilirsiniz sağlam ve uygun fiyata bulup ama tüm sistemi 2.el alırken fiyata dikkat etmek lazım. Aynı fiyata güncel bir sistem kurulabiliyor mu bakmak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı