Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.817 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 25 Haziran 2022 #11 Thonex dedi: Peki elimdeki işlemciyi overclock yapıp sıvı soğutma ile kullanmak verimli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Verimli olurda değmez.
Thonex dedi: Peki elimdeki işlemciyi overclock yapıp sıvı soğutma ile kullanmak verimli olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Verimli olurda değmez.
Thonex Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #12 The Theseus dedi: Komple satıp temiz bir sistem alın manevi bir özelliği yoksa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama parça parça yapmam gerekiyor malesef hepsini bir anda alamıyorum.
The Theseus dedi: Komple satıp temiz bir sistem alın manevi bir özelliği yoksa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama parça parça yapmam gerekiyor malesef hepsini bir anda alamıyorum.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 25 Haziran 2022 #13 Thonex dedi: Teşekkür ederim ama parça parça yapmam gerekiyor malesef hepsini bir anda alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin sistemi satacaksınız +5000 liranız var? Yanlış mı anladım acaba. Sizin sistemi ekran kartsız bir sistem fiyatına satsanız 5000 lira ile ekran kartı alırsınız bence mantıklı yine de karar sizin.
Thonex dedi: Teşekkür ederim ama parça parça yapmam gerekiyor malesef hepsini bir anda alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin sistemi satacaksınız +5000 liranız var? Yanlış mı anladım acaba. Sizin sistemi ekran kartsız bir sistem fiyatına satsanız 5000 lira ile ekran kartı alırsınız bence mantıklı yine de karar sizin.