İ7 6800K sistem toplama

Tamam anakartta şöyle bir değişiklik yaptım: MSI X99A SLI PLUS Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3333Mhz(O.C) USB 3.1 Anakart
Çünkü 6800K işlemci ile devam etmek istiyorum.

Ayrıca ekran kartı konusunda seçimim neden kötü? Yeni nesil bir ekran kartı ve fiyatına göre performansının çok iyi olduğu söyleniyor.
Bak X99 alıp, 1070 veya 1080 alırsan bir şey demem. Ama RX 480 alırsan emin ol bu forumda da dahil üstüne gülerler.

Anladım kadarıyla işlemci önemlidir zannediyorsun. Evet önemlidir, ama en önemlisi oyun sistemin de ekran kartıdır. (y)

Ayrıca ekran kartı konusunda seçimim neden kötü? Yeni nesil bir ekran kartı ve fiyatına göre performansının çok iyi olduğu söyleniyor.

Çünkü o paraya 1070' li hatta zorlasan 1080' li sistem toplayabilirken, sen yarısı kadar performans veren bir sistem topluyorsun.

3000 TL' lik bütçe ile de 480' li sistem toplanabilir ve emin ol senin sisteminin verdiği performansın 1 - 2 FPS eksiğini verir.

Para senin, seçim senin. Ama insanların üstüne gülmelerini istemiyorsan o kombinasyonu alma. (y)

Tamam şimdi daha iyi anlaşıldı :) AMD den Geforce' a dönüş yaptım. O halde MSI GTX1070 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı ve anakart MSI X99A SLI PLUS Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3333Mhz(O.C) USB 3.1 olarak karar verdim. Bununla beraber G-Sync 27''/28'' monitor de ayarlamak istiyorum ve tabiki PSU da :) Xigmatek kullandım yıllarca ve çok memnun kalmıştım önerileriniz ne olacak?

Son düzenleme:
X99 alıp yanına RX480 koyman biraz yanlış şu an piyasada onun daha üstünde olan ekran kartları var 1080 gibi tabi bütçe sıkıntın yoksa.

6800K dizmeye kararlıyım arkadaşlar :) ama ekran kartı, ram ve anakartta dediklerinize uyuyorum. Liste fiyatı bayağı yükseldi.

Ayrıca demeyi unuttum sık sık photoshop, illustrator gibi programlar da kullanıyorum.

Oyun PC11.jpg

Al canavar gibi sistem kullan gönlünce ilerde bi ekran kartı daha alır SLI yapar keyfine bakarsın.

Kendinizi neden 6800K'ya şartladınız ki? 1151 soket İ7 6700K çok fazlasıyla işinizi görecektir. Son sistem istemenizi anlıyorum ama ben şu an H170 gaming anakart, i7 6700k işlemci ve 1070 ekran kartı kullanıyorum. Son derece memnunum. Üstelik Z170 anakartlara yönelirseniz ekran kartına çok daha iyi yatırım yapabilirsiniz.

Ayrıca sizin seçtiğiniz işlemci hızı 3.40 Ghz. gördüğüm kadarıyla. 6700k zaten 4.00 Ghz. dediğim gibi fazlasıyla yeter :)

Kendinizi neden 6800K'ya şartladınız ki? 1151 soket İ7 6700K çok fazlasıyla işinizi görecektir. Son sistem istemenizi anlıyorum ama ben şu an H170 gaming anakart, i7 6700k işlemci ve 1070 ekran kartı kullanıyorum. Son derece memnunum. Üstelik Z170 anakartlara yönelirseniz ekran kartına çok daha iyi yatırım yapabilirsiniz.

Ayrıca sizin seçtiğiniz işlemci hızı 3.40 Ghz. gördüğüm kadarıyla. 6700k zaten 4.00 Ghz. dediğim gibi fazlasıyla yeter :)
Çünkü 3000 Mhz Ram ve yüksek cache memory li işlemci kullanmak istiyorum. Anakartı biraz daha kısayım desem direkt olarak 6700K a iniyor işlemci 1000 TL e yakın monitor e para aktarabiliyorum ama ne kadar fark edebilir?

Bütçen nedir? Sana en iyisini toplayalım.
10 bin TL max.

Ayrıca 3000 civarı monitore gidicek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı