Anladığım kadarıyla oyun ikinci planda daha çok işlemci gücüne odaklı programlar kullanacaksın. Yanlışsam düzelt.
Oyun ilk planda ama grafik programları da kullanıcam.Anladığım kadarıyla oyun ikinci planda daha çok işlemci gücüne odaklı programlar kullanacaksın. Yanlışsam düzelt.
Çünkü 3000 Mhz Ram ve yüksek cache memory li işlemci kullanmak istiyorum. Anakartı biraz daha kısayım desem direkt olarak 6700K a iniyor işlemci 1000 TL e yakın monitor e para aktarabiliyorum ama ne kadar fark edebilir?
10 bin TL max.
Ayrıca 3000 civarı monitore gidicek.
RX 480 ü küçümsemeyin DX12+VULKAN la gtx 1060 ı geçebiliyor 8% 10% gibi.
Dx11 de Nvidia olabilir ancak RX 480 Alırsınız, DX12 VULKAN ı basarsınız bi iki yıl ultrada açar daha sonrada crossfire yaparsınız cillop gibi olur 10-20 arası fps için 1000 tl daha vermenize gerek yok.
O kadar isterseniz 2 tane rx 480 alın.
Ayrıca amd Fanboy Nvidia hateboy falan değilim dx12 + vulkanda amd nin rx 400 serisi aşırı derecede güçlü.
1070 i geçebilir bence 2 rx 480.
Evet soğıutuyu da ayarlamıştım, unutmuşum.Soğutucu eklemeyi unutma.
Evet soğıutuyu da ayarlamıştım, unutmuşum.
@SideWinder arkadaşın sistemindeki soğutuyu CM Nepton 240M beğendim 510 TL civarı, onu da ekledim.8400-8500 TL civarını buldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.