i7 7700 + GTX 1070 düşük FPS

BugraDemir

Centipat
Merhaba abilerim, ablalarım. Yaşadığım can sıkıcı problemden dolayı size danışmaya geldim, umarım bana yardım edersiniz şimdiden teşekkürler.

Benim bilgisayarım:
Graphics card: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB 256Bit GDDR5.
CPU: Intel Core i7-7700 3.60GHz 8MB.
Motherboard: Gigabyte Intel H270-GAMING 3 DDR4 2400.
RAM: Crucial Ballistix 16 GB 2400MHz DDR4 RAM single RAM.
HDD: Seagate 2 TB 7200RPM.
SSD: Kingston A400 480GB.

Bilgisayarım gayet sorunsuz olmasına rağmen oyunlarda 1060,1050 gibi benden daha düşük sistemlerin benden iyi FPS alması canımı sıkıyor. Benim en çok oynadığım oyunlardan biri CS:GO o yüzden bu oyundan örnek vereceğim. Ben 100-200FPS arası alırken başka bir 1070 kullanıcısı 300-400 arası alıyor çok saçma değil mi? Bir sürü sebebi düşündüm driver güncelledim bir problem çıkmadı sanırsam bazen düşündüm acaba kullandığım RAM tek kanal olduğu için mi diye birçok sebep geldi aklıma. Sorduğum insanlardan kimi sorun monitorden kaynaklıdır bile diyen oldu. Ne yapacağımı bilemedim umarım yardımcı olursunuz bilgili abilerim, ablalarım ve kardeşlerim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    20,1 KB · Görüntüleme: 50
Youtube'da izlediğiniz videolardaki tüm ince ve çözünürlük ayarı sizinkiyle aynı olmalı ki karşılaştırma yapabilesiniz.

En önemlisi kullanılan işlemci ve bellek türü. şuraya tıklayarak videoyu izleyin farkı anlarsınız. Çift kanal Ram Ryzen'larda olduğu kadar, Intel tarafında da etkili.

GPU kullanımı bana düşük geldi. BIOS ve BIOS sürücülerini bir kontrol et güncellenecek varsa, işletim sistemin de güncel olsun. Keza ekran kartı sürücü de öyle. Bunları bir kontrol et güncel olmayan bi şey kalmasın.

GPU kullanımı bana düşük geldi. BIOS ve BIOS sürücülerini bir kontrol et güncellenecek varsa, işletim sistemin de güncel olsun. Keza ekran kartı sürücü de öyle. Bunları bir kontrol et güncel olmayan bi şey kalmasın.
bunları en iyi ve sıkıntısız şekilde kontrol edip güncelleyebileceğim birşey varmıdır önereceğiniz ne yapacağımız hakkında bir fikrim yok :(
Youtube'da izlediğiniz videolardaki tüm ince ve çözünürlük ayarı sizinkiyle aynı olmalı ki karşılaştırma yapabilesiniz.

En önemlisi kullanılan işlemci ve bellek türü. şuraya tıklayarak videoyu izleyin farkı anlarsınız. Çift kanal Ram Ryzen'larda olduğu kadar, Intel tarafında da etkili.
izlediğm videolarda tüm ayarlarda gösteriyorlardı ultra ayarlarda benim lowda aldığımdan çok daha fazla alıyorlardı. ve benim ramim crucial 16gb 2400mhz c16 tek kanal bir ram aynı ramden bir tane daha alıp çift kanal yapmam çok daha iyimi olur sizce?
İnternetten Baktımda Anakartımın En son sürücü güncellemesi 09-03-2018 de gelmiş ondan bir öncekide 2017de zaten bende bilgisayarı 2018 de aldığım için bios sürümü günceldir diye düşünüyorum zaten tüm bunlara rağmen 2018de bios sürümünü bi ara güncellemiştim

Son düzenleme:
bunları en iyi ve sıkıntısız şekilde kontrol edip güncelleyebileceğim birşey varmıdır önereceğiniz ne yapacağımız hakkında bir fikrim yok :(

izlediğm videolarda tüm ayarlarda gösteriyorlardı ultra ayarlarda benim lowda aldığımdan çok daha fazla alıyorlardı. ve benim ramim crucial 16gb 2400mhz c16 tek kanal bir ram aynı ramden bir tane daha alıp çift kanal yapmam çok daha iyimi olur sizce?

İnternetten Baktımda Anakartımın En son sürücü güncellemesi 09-03-2018 de gelmiş ondan bir öncekide 2017de zaten bende bilgisayarı 2018 de aldığım için bios sürümü günceldir diye düşünüyorum zaten tüm bunlara rağmen 2018de bios sürümünü bi ara güncellemiştim
Anakartının tam modelini girip sitesinden tüm sürücüleri ve BIOS son sürümünü kontrol et. Mevcut BIOS sürümünü BIOS'a girip öğrenebilirsin. Ekran kartının sürücüsünü de Nvidia sitesinden kontrol et.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı