i7-7700 Sistem yükseltmeye değer mi?

A.Doğukan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki PC'nin sistemi bu, herhangi iyileştirme mümkün mü yoksa değmez mi?

pc1.png

pc2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz sadece ekran kartını yükseltmeye yetiyorsa ekran kartı alabilirsiniz. Eğer bütçeniz esnek ise anakart, RAM, işlemci, ekran kartı gibi önemli parçaları da es geçmek yerine yükseltebilirsiniz.

Bütçeniz nedir?

Bana kalırsa 7. nesil de artık tarihin tozlu raflarında yerini aldı, bence burada bütçe önemli. Casper bir sistem galiba PSU kaç watt? Ben olsam bu sistemde RAM ve ekran kartı yükseltmesi için maksimum 3000TL'lik bir bütçe ayırırdım. Daha üstüne çıkabiliyorsam eğer bu sistemi olduğu hali ile satar ve bütçeme ekleyerek güncel bir sisteme geçerdim. Alternatif olarak 8 GB RAM ve ikinci elde RX 570 türevi bir kart alarak 1500TL ortalama bütçe ile sistemi birkaç yıl daha işinizi görür hale getirebilirsiniz.

i7 6700 ile 2060 Super' i besleyemiyordum. Yavaş yavaş sisteminizi güncellemenizi tavsiye ederim. Benzer şekilde güncellemiştim ben de. R5 işlemci, yeni nesil anakart, yeni nesil ram ve en son da 2060S' i satıp 6700 XT' ye geçtim.

Hepinize çok teşekkür ederim. 10 bin civarı bütçem var. Satsam peki ne kadara satabilirim, satıp üzerine bütçemi ekleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe iyiymiş. Anakart + işlemci bundle şekilde satmayı deneyebilirsin. Ben i7 6700+ B150M Pro Gaming anakartı 3000 TL' ye satmıştım yaklaşık 8 ay önce. 2133mhzx2 ramleri 600 liraya satmıştım. Siz üçünü de bundle yapıp satmayı deneyebilirsiniz. Sarı siteden anakart ve işlemciniz için fiyat piyasası kontrolü yapın. Ekran kartınızın da alıcıları hala var.

Bütçe iyiymiş. Anakart + işlemci bundle şekilde satmayı deneyebilirsin. Ben i7 6700+ B150M Pro Gaming anakartı 3000 TL' ye satmıştım yaklaşık 8 ay önce. 2133mhzx2 ramleri 600 liraya satmıştım. Siz üçünü de bundle yapıp satmayı deneyebilirsiniz. Sarı siteden anakart ve işlemciniz için fiyat piyasası kontrolü yapın. Ekran kartınızın da alıcıları hala var.
Çok sağolun

Bir bilgisayarcı takas karailigi 6 veriyor ondaki sistemlere bakıp gerekirse öyle yapacağım

Sistemleri buraya da yazın. Gören herkes yardımcı olmaya çalışır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı