B burakkck26 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 38 3 Ocak 2021 #21 Taylor Swift Fan Cl dedi: 150 FPS hangi oyunlar için? AAA oyunlar için sıkıntı oluşturabilir kart itibariyle, beklentinizin altında kalmasın da Genişletmek için tıkla... Warzone şuan için. Genellikle FPS oyunları oynuyorum daha iyisi çıkana kadar sanırım şuan en iyisi bu dostum
Taylor Swift Fan Cl dedi: 150 FPS hangi oyunlar için? AAA oyunlar için sıkıntı oluşturabilir kart itibariyle, beklentinizin altında kalmasın da Genişletmek için tıkla... Warzone şuan için. Genellikle FPS oyunları oynuyorum daha iyisi çıkana kadar sanırım şuan en iyisi bu dostum
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #22 B A T U H A N dedi: i7 6700 Kullanıyorum yeni işlemci alacağım bu hafta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10100 ile farkı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten 10100 2060'a kadar besleyebiliyor
B A T U H A N dedi: i7 6700 Kullanıyorum yeni işlemci alacağım bu hafta. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 10100 ile farkı yok. Genişletmek için tıkla... Zaten 10100 2060'a kadar besleyebiliyor
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim; Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim; Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #24 YnsCann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim; Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Usta darboğazı geçtim hadi aradaki 2000₺ fark n'olacak?
YnsCann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim; Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Usta darboğazı geçtim hadi aradaki 2000₺ fark n'olacak?
B burakkck26 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 38 3 Ocak 2021 #25 YnsCann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim; Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Bütçe aralığım dışında maalesef 3000TL olarak belirttim ama önerin için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun.
YnsCann dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim; Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Bütçe aralığım dışında maalesef 3000TL olarak belirttim ama önerin için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun.
YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #26 burakkck26 dedi: Bütçe aralığında her öneriye açığım. Dediğim gibi tek derdim rahat bir oyun oynamak. Ayarları low da oynuyorum ne olursa olsun şuandan daha iyi olacağına eminim RGB Olursa tabi ki tadından yenmez. Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift Fan Cl dedi: Usta darboğazı geçtim hadi aradaki 2000₺ fark n'olacak? Genişletmek için tıkla... burakkck26 dedi: Bütçe aralığım dışında maalesef 3000TL olarak belirttim ama önerin için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun. Genişletmek için tıkla... Kendisi söyledi bütçe önemli değil.
burakkck26 dedi: Bütçe aralığında her öneriye açığım. Dediğim gibi tek derdim rahat bir oyun oynamak. Ayarları low da oynuyorum ne olursa olsun şuandan daha iyi olacağına eminim RGB Olursa tabi ki tadından yenmez. Teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Taylor Swift Fan Cl dedi: Usta darboğazı geçtim hadi aradaki 2000₺ fark n'olacak? Genişletmek için tıkla... burakkck26 dedi: Bütçe aralığım dışında maalesef 3000TL olarak belirttim ama önerin için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun. Genişletmek için tıkla... Kendisi söyledi bütçe önemli değil.
B burakkck26 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 38 3 Ocak 2021 #27 YnsCann dedi: Kendisi söyledi bütçe önemli değil. Genişletmek için tıkla... Aynen, bütçe dışında makul öneriler de alabilirim.
YnsCann dedi: Kendisi söyledi bütçe önemli değil. Genişletmek için tıkla... Aynen, bütçe dışında makul öneriler de alabilirim.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #28 Taylor Swift Fan Cl dedi: En az RTX 2060 takılmalı bence, çok güçlü bir işlemciniz var. Genişletmek için tıkla... 10400F'i bile geçemiyor. Bence o kadar güçlü değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taylor Swift Fan Cl dedi: En az RTX 2060 takılmalı bence, çok güçlü bir işlemciniz var. Genişletmek için tıkla... 10400F'i bile geçemiyor. Bence o kadar güçlü değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 3 Ocak 2021 #29 hakan.klcarslan dedi: 10400F'i bile geçemiyor. Bence o kadar güçlü değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 4 yıllık bir işlemci, zamanına göre gayet güçlüydü.
hakan.klcarslan dedi: 10400F'i bile geçemiyor. Bence o kadar güçlü değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 4 yıllık bir işlemci, zamanına göre gayet güçlüydü.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #30 Taylor Swift Fan Cl dedi: En az RTX 2060 takılmalı bence, çok güçlü bir işlemciniz var. Genişletmek için tıkla... 2060'ın fiyatları uçtu gitti. 3000 liraya RTX 2060 bulmanız zor.
Taylor Swift Fan Cl dedi: En az RTX 2060 takılmalı bence, çok güçlü bir işlemciniz var. Genişletmek için tıkla... 2060'ın fiyatları uçtu gitti. 3000 liraya RTX 2060 bulmanız zor.