i7 7700 Sisteme ekran kartı tavsiyesi

i7 6700 Kullanıyorum yeni işlemci alacağım bu hafta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10100 ile farkı yok.

Zaten 10100 2060'a kadar besleyebiliyor :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim;

Videoda Cyberpunk gibi optimizasyonu kötü oyunda RTX 2070 ile darboğaz yapmıyor ise 2060/s en uygun olacaktır önerim;

Usta darboğazı geçtim hadi aradaki 2000₺ fark n'olacak?

Bütçe aralığım dışında maalesef :( 3000TL olarak belirttim ama önerin için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun.

Bütçe aralığında her öneriye açığım.
Dediğim gibi tek derdim rahat bir oyun oynamak. Ayarları low da oynuyorum ne olursa olsun şuandan daha iyi olacağına eminim :) RGB Olursa tabi ki tadından yenmez.

Teşekkür ediyorum.
Usta darboğazı geçtim hadi aradaki 2000₺ fark n'olacak?

Bütçe aralığım dışında maalesef :( 3000TL olarak belirttim ama önerin için teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulunsun.

Kendisi söyledi bütçe önemli değil.

En az RTX 2060 takılmalı bence, çok güçlü bir işlemciniz var.
10400F'i bile geçemiyor. Bence o kadar güçlü değil.

10400F'i bile geçemiyor. Bence o kadar güçlü değil.

4 yıllık bir işlemci, zamanına göre gayet güçlüydü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı