i7 7700 Sisteme ekran kartı tavsiyesi

250-300₺ aşınca rahat alınıyor, boşuna tezimde mazeret aramayın. O işlemciye en iyi RTX 2060 gider.
Aynen 250-300 aşınca bulunuyor.
Arkadaş Max 3000 demiş ancak ancak Akakçe'de en ucuz RTX 2060 modelinin fiyatı 3750 lira.

Aynen 250-300 aşınca bulunuyor.
Arkadaş Max 3000 demiş ancak ancak Akakçe'de en ucuz RTX 2060 modelinin fiyatı 3750 lira.
Kardeşim amacın ne anlamıyorum ama al link.

Kardeşim amacın ne anlamıyorum ama al link.
Bahsettiğiniz sitenin güvenilirliğini biliyor musunuz?

Bahsettiğiniz sitenin güvenilirliğini biliyor musunuz?
Tamamen bu yaptığınız tartışma delilik, konu sahibi bile fiyat takmıyorken devam ettirmeniz çok saçma, alın az daha koyup daha iyisi, göklere erdiniz mi?

Tamamen bu yaptığınız tartışma delilik, konu sahibi bile fiyat takmıyorken devam ettirmeniz çok saçma, alın az daha koyup daha iyisi, göklere erdiniz mi?

Sitenin şikayetvar sayfası bile yok. Technopat'ta onunla ilgili 1 konu gördüm onda da cevap veren herkes ilk defa duymuş. DA forumda da aynı.

Sitenin şikayetvar sayfası bile yok. Technopat'ta onunla ilgili 1 konu gördüm onda da cevap veren herkes ilk defa duymuş. DA forumda da aynı.
Amacınız sadece cümlelerimi zedelemek, başka bir şey değil. Güvenilirliği de sizi değil konu sahibini ilgilendirir, burada sadece kart önerisi mevcut, alıncak yer değil!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı