i7 7700 ve GTX 1060 sistem toplama

Caga3344

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sistem toplayacağım, biraz araştırma yaptım fakat hala güzel bi sistem topladığıma emin değilim. Bu yüzden bana yardımcı olmanızı istiyorum. Öncelikle teşekkürler :)

Topladığım Sistem Şöyle :

Sistemim bu. Ben buradaki linklerden almayacağım. Sadece sizin ürünlere ulaşabilmeniz daha kolay olsun diye link koydum. Ben bu sistemi yaklaşık 1600$ toplayacağım (Sıfır olarak), sizce güzel bir sistem olmuş mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 7700 yerine i5 8600 alınabilir. Anakartı da B360 yada H370 yaparsınız. Soğutucuyu listeden çıkartın, güncel değil ve önerdiğim bir model değil. Sıcaklıklardan memnun olmazsanız, sonradan alabilirsiniz.
RAM de 2666 MHz ve üstüne çıkmalı.

i7 7700 yerine i5 8600 alınabilir. Anakartı da B360 yada H370 yaparsınız. Soğutucuyu listeden çıkartın, güncel değil ve önerdiğim bir model değil. Sıcaklıklardan memnun olmazsanız, sonradan alabilirsiniz.
RAM de 2666 MHz ve üstüne çıkmalı.
Önerebileceiğiniz bir soğutucu var mı ? ve 2666mhz üstü neden ? zaten param yok 75hz 1ms monitör alacağım :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı