Merhaba arkadaşlar, iyi günler bilgisayarı formatlayacaktım. Windows 11'i denemek istedim fakat bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz hatası aldım. BIOS üzerinde TPM aktif, Windows'ta da görünüyor fakat bu hatayı aşmanın bir yöntemini bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Insider üzerinde de denedim fakat sonuç değişmedi.
Sistemim.
i7 7700HQ.
16 GB RAM.
GTX1050.
Merhaba arkadaşlar, iyi günler bilgisayarı formatlayacaktım. Windows 11'i denemek istedim fakat bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz hatası aldım. BIOS üzerinde TPM aktif, Windows'ta da görünüyor fakat bu hatayı aşmanın bir yöntemini bulamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Insider üzerinde de denedim fakat sonuç değişmedi.
Sistemim.
i7 7700HQ.
16 GB RAM.
GTX1050.
Sistemim.
i7 7700HQ.
16 GB RAM.
GTX1050.
Bulduysan kod içinde paylaşabilirsin. Microsoft ISO dosyalarını kaldırtıyor. Torrent'ten indirebilirsiniz. Uyarı: Sızmış eski sürümdür. Yenisi için: Windows 11 Insider Preview 10.0.22000.51 - 64 Bit ISO (Türkçe) Eski sürüm...
Vallahi benim de bir bilgim yok. Zaten şu anlık geçme gibi bir gayem de yok, sadece merak ettim. Bence düzeltilir, o hata programın sıkıntısı sanırsam.