Çözüldü i7 7700K Boşta 100 derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mykduman

Hectopat
Katılım
22 Mart 2018
Mesajlar
19
Çözümler
1
Merhabalar. Bilgisayarım açıldıktan cok değil 2 3 dakika sonra 100 derece oluyor. Ölçüm programlarını denedim macun değiştirmeyi denedim ama yok düşmüyor. Fan olarak sıvı soğutma kullanıyorum XIGMATEK SCYLLA 240 tam olarak. Bunun nedeni ne olabilir, ne yapmalıyım?
 
Son düzenleme:
Hocam ya soğutmada bir sıkıntı var ya da virüs olabilir.
Başka soğutucu varsa deneyin.
Soğutucu modeli nedir?
XIGMATEK SCYLLA 240 sıvı soğutma. Başka soğutucum yok malesef tek çare formata doğru gidiyor ...
Hayır yanmaz, bilgisayar zaten yakmamak için güvenlik amaçlı kendini kapatacaktır, bende yaşamıştım fanın ayağı kırılmıştı.
Deniyeceğim tamam ama bir sorum daha var elimdeki macun biraz eski sırf macun eski diye 100 derece gibi bir ısınmayla karşılaşmamın imkanı yok öyle değil mi
 
Sıvı soğutma kullanıyorsunuz yani bence deneyin ama biraz dikkatli olun ve sıcaklık değerlerine bakın.
Sıcaklık değerlerine bakıyorum .98 ve 100 derece boşta ki haliyle hani cok kullanıyorum gibi saçma sapan bir düşünceye giriştim ve bayramda evde değildim yani 5 gün boyunca çalışmadı bilgisayarım.Geldiğimde direk açıp bekledim 3 dakika sürmedi 100 dereceye çıkması.
 
Sıcaklık değerlerine bakıyorum. 98 ve 100 derece boşta ki haliyle hani cok kullanıyorum gibi saçma sapan bir düşünceye giriştim ve bayramda evde değildim yani 5 gün boyunca çalışmadı bilgisayarım. Geldiğimde direk açıp bekledim 3 dakika sürmedi 100 dereceye çıkması.

Bu sorun ne zamandan sonra olmaya başladı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı