i7 7700K İçin Anakart ve RAM Önerisi

Adam 3800 MHz destekleyen anakart almak istiyor bak. Ben bir şey biliyorum ki söylüyorum.
Senin bir şey bildiğin yok. Şimdi bu arkadaş buraya anakartı atmadan önce önerilen anakartlar 3200 MHz di. Bu mesajı yeni atmış sen kahin misin de bişey biliyorum ben havasına girdin? Eğer konu sahibi belirtseydi 3800 MHz olduğunu sana kimse bir şey demezdi.

Son düzenleme:
Şuan AMD FX-8350 kullanıyorum ve GTX 1070 ile darboğaz yaptığını düşünüyorum Watch Dogs 2 ve Just Cause 3 gibi oyunlarda 25 fps üstü alamiyorum sizce yukarıdaki ürünleri alırsam 60FPS üzerine çıkar mıyım ?

Rahat çıkarsın.
Yani ekran kartım yeterli fakat işlemcim yüzünden bu değerleri alıyorum doğru mudur? Watch Dogs 2 ekran kartım ile birlikte hediye olarak NVIDIA tarafından verildi ve ben bu oyunu oynayamadım kastığı için heralde ekran kartının kaldırmadığı oyunu vermemişlerdir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı