Fazıl Kurt Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #1 Merhaba işlemcim için soğutucu aramaktayım. 2 adet arasında yaklaşık 100 lira oynayan soğutucu arasında kaldım. Biri sıvı öbürü hava soğutma. Kullanım alanım oyun, edit ve yoğun render. İşlemci i7 7700k. Hava Soğutma: MSI Core Frozer XL Gaming İşlemci Soğutucusu | ITOPYA Sıvı Soğutma: Cooler Master Nepton 140XL CPU 140mm Radyatör Sıvı Soğutma Sistemi | ITOPYA Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Merhaba işlemcim için soğutucu aramaktayım. 2 adet arasında yaklaşık 100 lira oynayan soğutucu arasında kaldım. Biri sıvı öbürü hava soğutma. Kullanım alanım oyun, edit ve yoğun render. İşlemci i7 7700k. Hava Soğutma: MSI Core Frozer XL Gaming İşlemci Soğutucusu | ITOPYA Sıvı Soğutma: Cooler Master Nepton 140XL CPU 140mm Radyatör Sıvı Soğutma Sistemi | ITOPYA Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Ocak 2018 #2 Küçük radyatörlü sıvı soğutucu almak yerine hava soğutma daha mantıklı bence Noctua NH-D15 kullanabilirsin.
Küçük radyatörlü sıvı soğutucu almak yerine hava soğutma daha mantıklı bence Noctua NH-D15 kullanabilirsin.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #3 Şık görünmesini istiyorsanız sıvı soğutma tercih edilebilir. Fakat kaliteli bir hava soğutma daha iyi olacaktır. PH-TC14PE öneririm.
Şık görünmesini istiyorsanız sıvı soğutma tercih edilebilir. Fakat kaliteli bir hava soğutma daha iyi olacaktır. PH-TC14PE öneririm.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Ocak 2018 #4 DejaMort dedi: Emınsınız degıl mı ? Böyle söylüyor herkes ama zarar gelmez mı karta ? Elımı uzattıgımda cayır cayır sıcak hava gelıyor ürküyorum dogal olarak Genişletmek için tıkla... Bizim hislerimize göre fazla gelebilir ancak o sıcaklıklarda çalışmak üzere üretiliyorlar sorun olmaz.
DejaMort dedi: Emınsınız degıl mı ? Böyle söylüyor herkes ama zarar gelmez mı karta ? Elımı uzattıgımda cayır cayır sıcak hava gelıyor ürküyorum dogal olarak Genişletmek için tıkla... Bizim hislerimize göre fazla gelebilir ancak o sıcaklıklarda çalışmak üzere üretiliyorlar sorun olmaz.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.497 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 27 Ocak 2018 #5 Az bir ücret fazlasına Nepton 280L alınabiliyorken 140L alınmaz. Şayet kasa 280 MM soğutucuyu desteklemiyorsa yine az bir ücret fazlasına Masterliquid 240 alınmalıdır. Eğer hava soğutucu alınacaksa o bütçeye çift bloklu hava soğutucu alınmalıdır.
Az bir ücret fazlasına Nepton 280L alınabiliyorken 140L alınmaz. Şayet kasa 280 MM soğutucuyu desteklemiyorsa yine az bir ücret fazlasına Masterliquid 240 alınmalıdır. Eğer hava soğutucu alınacaksa o bütçeye çift bloklu hava soğutucu alınmalıdır.