i7 7700K oyunda 90 dereceyi görüyor

malta1999

Hectopat
Arkadaşlar ben 2. el bir sistem aldım. İçinde i7 7700K 6 çekirdekli bir işlemci bulunuyor. PC'yi aldığım arkadaş bu işlemciye overclock uygulamış. 1050 Ti ekran kartımın açmakta zorlandıgı herhangi bir oyunda PC o kadar titriyor ki masa sallanıyor. Isı dereceleri 75-89 gidiyor. Overclock hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim.
1 saatlik zor açtıgım oyunun işlemci üzerindeki ısı performansı bu.

Screenshot_3.png

Ne yapmalıyım? OC işlemini geri mi almalıyım? Yoksa durum normal midir? PC'mde sıvı soğutma mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fanı nedir?
Tam oturmamış galiba.
i7-7700K ısınan bir işlemci. Çok iyi macun, güçlü kule tipi soğutucu, delid veya sıvı soğutma öneriliyor genelde.

Isınan bir işlemci zaten. OC yapmanı da önermiyorum çok iyi bir soğutman yoksa.
Sıvı soğutmam var. Yeterli mi ve bu ısı normal mi?
İşlemci fanı nedir?
Tam oturmamış galiba.
i7-7700K ısınan bir işlemci. Çok iyi macun, güçlü kule tipi soğutucu, delid veya sıvı soğutma öneriliyor genelde.
Nereden bakabilirim? Macunu yapmamı istemişti aldığım kişi, etkisi nedir tam olarak? Yapmadığım müddetce ne yaşarım? Sıvı soğutma var bilgisayarımda.

Sıvı soğutmam var. Yeterli mi ve bu ısı normal mi?

Nereden bakabilirim? Macunu yapmamı istemişti aldığım kişi, etkisi nedir tam olarak? Yapmadığım müddetce ne yaşarım? Sıvı soğutma var bilgisayarımda.
Macun kurumuş ise termal iletkenliği olmaz. Yenilemek ve o işlemci için en iyisinden macun kullanmak lazım.
Sıvı soğutmada da bir sorun olabilir. Bir şeyler sağlıksız işte.
İstanbul'da iseniz DH'de ücretsiz delid yapan bir üye var. Bulup bir görüşmenizi öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı