Ben bunu güncellemek istiyorum. Yavaştan parçalarımı yükselteceğim ve günümüz teknolojisine entegre etmeye çalışacağım bilgisayarımı ama hangisiyle başlamalıyım, hangisiyle başlamak mantıklı olur? Parça uyumları hakkında fazla bir bilgim olmadığı için yazıyorum.
RAM 16 GB yapılabilir. Ekran kartı en az 1660S gücünde bir karta geçilebilir. Yeni bir en az 240 GB kapasiteli bir SSD alınabilir. Ve anakartınızı değiştirmenizi tavsiye ediyorum keza K ibaresinin hiçbir anlamı kalmıyor H serisi bir anakart ile. Z170-Z270 bir anakarta geçin ki işlemcinize hız aşırtma yapabilin.
1 yıl sonra yüksek ihtimalle AMD ve İntel yeni sokete geçecek. Bu yüzden bence işlemci ve anakart değiştirmeye gerek yok. Yeni soket geldiği zaman satıp yeni sokete geçersiniz. Onun dışında ram 16GB yapın. Bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.