i7-7700K sistem için ekran kartı önerisi

Bütçe
5000-7000
Eski ve fazla güç tüketen bir kart. Evet güçlü ama aynı fiyat segmentinde daha yeni RX6600 alınabilir ayrıca FPS oyunları oynuyorsanız işlemcinizi yükseltmeniz gerekiyor CS2 işlemci ağırlıklı bir oyundur. En mantıklısı sistemi satıp yenilemek veya en azından işlemci RAM anakart değişikliği. R5 5600 alırsanız ciddi artış sağlarsınız.

Önerdiğiniz sistem parçaları neler hocam 10-15k arasına CS de 200 FPS altına düşmeyecek hikayeli oyunda oynatacak bir sistem toplamak mümkün müdür? ( Bu arada CS 2 şu an ağırlıklı olarak ekran kartı kullanan bir oyun oldu )

Önerdiğiniz sistem parçaları neler hocam 10-15k arasına CS de 200 FPS altına düşmeyecek hikayeli oyunda oynatacak bir sistem toplamak mümkün müdür?

Tabii ki mümkün. R5 5600+ RX6700 sistem bile toplarsınız 15k ya. En kötü RX 6600 XT alırsınız o da tüm oyunlarda yüksek oyun deneyimi sunar. Test videolarını izleyin isterseniz demek istediğimi anlayacaksınız.

Tabii ki mümkün. R5 5600+ RX6700 sistem bile toplarsınız 15k ya. En kötü RX 6600 XT alırsınız o da tüm oyunlarda yüksek oyun deneyimi sunar. Test videolarını izleyin isterseniz demek istediğimi anlayacaksınız.

Hocam dediğiniz gibi incelemelerine baktım ve ağzım açık kaldı :) full 1080p ayarlarda 300 FPS yakın veriyor gerçekten tam istediğim gibi olur eğer öyleyse, böyle FPS veren sistemde zaten fazlasıyla hikayeli oyun oynatır. Önerileriniz için çok teşekkür ederim bu fikir aklıma yattı bir sorum olursa tekrardan uğrarım çok teşekkür ederim hocam.

Hocam dediğiniz gibi incelemelerine baktım ve ağzım açık kaldı :) full 1080p ayarlarda 300 FPS yakın veriyor gerçekten tam istediğim gibi olur eğer öyleyse, böyle FPS veren sistemde zaten fazlasıyla hikayeli oyun oynatır. Önerileriniz için çok teşekkür ederim bu fikir aklıma yattı bir sorum olursa tekrardan uğrarım çok teşekkür ederim hocam.

Fiyat araştırması yapın sisteminizi komple yenileyelim hocam. Intel sistemlerin piyasasını çok hakim değilim yanlış fiyat vermeyeyim ama minimum 6 eder zaten onun üstünde de edebilir.

@FehmiDogru.js hocam siz belki daha iyi biliyorsunuzdur sistemin ederini.

Fiyat araştırması yapın sisteminizi komple yenileyelim hocam. Intel sistemlerin piyasasını çok hakim değilim yanlış fiyat vermeyeyim ama minimum 6 eder zaten onun üstünde de edebilir.

@FehmiDogru.js hocam siz belki daha iyi biliyorsunuzdur sistemin ederini.
Hocam geçenlerde i7 4770 ve RX 580'li sistemi 7K'ya sattım onu baz alarak söylüyorum ki bu sistem de aşağı yukarı 6K falan eder. Ekran kartı, sistem fiyatını baya düşürüyor çünkü çok daha güçsüz ve 2 GB sonuçta.

Güzel fotoğraflarla, etkileyici bir ilan başlığıyla ve uzun bir açıklamayla 6K'ya gider gibi :D

Güzel bir ilan başlığı var mı hocam aklınızda 😂. Şu an sistemi satacağım gibi duruyor çünkü.

Güzel bir ilan başlığı var mı hocam aklınızda 😂. Şu an sistemi satacağım gibi duruyor çünkü.
GTX 1050 için o kadar da iyi bir başlık gece gece gelmedi valla aklıma :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı