i7 7700k ve GTX 1060 Sistem incelemesi

Ben olsam GTX 1070 ekran kartıyla i5 66oo işlemci alırdım. Ancak ileride daha üst düzey bir ekran kartına geçmeyi düşünüyorsanız 7700k mantıklı. Yalnız bir şeyi merak ediyorum. Yük altında değilken işlemcide ani ısı yükselmeleri oluyor mu?

Çok güzel bir sistem mavi ekransız günler dilerim. Ben Logitech z200'den memnun musunuz diye soracaktım? Almayı planlıyorum da.

Arkadaşlar sistemi bir mağazaya gidip şunları şunları istiyorum diyerek tek seferde almadım. Bende biliyorum ekran kartı işlemciye düşük geliyor fakat beni de anlayın. İşlemciyi aldıktan sonra ki ay GTX 1070 hatta 1080 alacakken geleceğe yönelik mali daralma yaşayacağımı ve olası işten çıkma durumuna karşı tedbir amaçlı olarak bütçeden kısarak geriye kalan son 2 parça olan monitör ve ekran kartını düşürmek zorunda kaldım. Maalesef hayatın acı gerçekleri ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Ayrıca yakın zaman da durumlara göre 1080ti veya çıkacak vega kartlardan daha iyi bir ekran kartı olursa geçme olasılığım var böyle bir durum da aldığım işlemci beni kurtarmış olacak. İşlemci eskiden söylediğiniz gibi ani ısı yükselmeleri yapıyordu fakat internette söylenilenler kadar 85-90 derecelere çıktığını hiç görmedim. Nitekim zamanla düzeldi. Monitör konusunda da monitörü de muhtemelen ikinci monitör olarak kullanacağım için çok sorun olmaz.

Çok güzel bir sistem mavi ekransız günler dilerim. Ben Logitech z200'den memnun musunuz diye soracaktım? Almayı planlıyorum da.

Hoparlörden baya memnunum ses kalitesi gayet yeterli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…