i7 7700K ve GTX 1080 Sistem Ne Kadar İdare Eder?

Canakta93

Kilopat
Merhaba, sistemim:
  • MSI GTX 1080 Gaming X
  • 600W PSU
  • MSI Z270 m3 anakart
  • 256 GB SSD
  • 1 TB HDD
  • Cooler master sivi sogutma
  • Corshair 3200 MHz 16 GB RAM
Sadece oyun oynuyorum, islemci olarak i7 700K dusunuyorum, monitorum 144 Hz, 1 ms, 1080p oynamak istiyorum. Herhangi bir sikinti yaşar mıyım bu işlemci ile?
8. ve 9. nesli anakartım desteklemiyor ve bütçemi de zorlamak istemiyorum, bu sistem beni kaç yıl idare eder sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemim:
  • MSI GTX 1080 Gaming X
  • 600W PSU
  • MSI Z270 m3 anakart
  • 256 GB SSD
  • 1 TB HDD
  • Cooler master sivi sogutma
  • Corshair 3200 MHz 16 GB RAM
Sadece oyun oynuyorum, islemci olarak i7 700K dusunuyorum, monitorum 144 Hz, 1 ms, 1080p oynamak istiyorum. Herhangi bir sikinti yaşar mıyım bu işlemci ile?
8. ve 9. nesli anakartım desteklemiyor ve bütçemi de zorlamak istemiyorum, bu sistem beni kaç yıl idare eder sizce?
Hocam hepsi var sadece işlemci mi eksik?
Eğer toplayacaksan 7. nesil alma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 1080 ile 1080p de oynamanız biraz darboğaz oluşturabilir. Ama ben razıyım derseniz en az 4 yıl oyunları en yüksek ayarda, ondan sonra kısa kısa baya götürür. Aslında işlemciniz de hala güçlü. Bu yüzden direk ekran kartı değiştirerek hala bu sistemi ayakta tutabilirsiniz.

Yazdığı sistemde işlemci belirtmemiş o yüzden sordum ve o bilgisayar varsa neden başlık neden sistem toplama?
Evet haklısın. Ben orada i7 7700k gördüğüm için sistemde var olarak düşündüm ve yorumumu ona göre yaptım. Aslında sorduğu soru da bu. Ve galiba moderatörler konuyu tam olarak okumuyor.

Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın, sitemim seninki ile neredeyse aynı ve ben şu an 75Hz 1080p'de oynamama rağmen daha bir sorun yaşamadım. 144Hz ile rahatlıkla kullanabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı