i7-7700K ve GTX 1080 sistemde darboğaz

chaoscrusader

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

i7-7700K
NVIDIA GTX1080.
16 GB DDR4 2400MHz.

Sistemimde RAM'in frekans hızından dolayı darboğaz yaşadığımı düşünüyorum. Call of Duty: Modern Warfare II oyununda her şey minimum ve Low ayarlardayken 60-70 FPS alıyorum; çatışma esnasında bu FPS 40-50'lere geriliyor ve oyunu oynanamaz hale getiriyor.

Sizce RAM'i 32 GB yapsam ve 3600MHz CL16 RAM taksam FPS'te artış söz konusu olur mu? Bilgisayarımda darboğaz sorununu çözer mi?

Şimdiden ilginiz ve alakanız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

i7-7700K
NVIDIA GTX1080.
16 GB DDR4 2400MHz.

Sistemimde RAM'in frekans hızından dolayı darboğaz yaşadığımı düşünüyorum. Call of Duty: Modern Warfare II oyununda her şey minimum ve Low ayarlardayken 60-70 FPS alıyorum; çatışma esnasında bu FPS 40-50'lere geriliyor ve oyunu oynanamaz hale getiriyor.

Sizce RAM'i 32 GB yapsam ve 3600MHz CL16 RAM taksam FPS'te artış söz konusu olur mu? Bilgisayarımda darboğaz sorununu çözer mi?

Anakart modeliniz nedir? Bazı anakartlarda MHz sınırı olduğu için 3600 MHz RAM takamayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.

i7-7700K
NVIDIA GTX1080.
16 GB DDR4 2400MHz.

Oyun içi ayarları yükseltin, belleklerle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Selam CPU sıcaklığının ortalaması 72, ekran kartı sıcaklığımın ortalaması 76-77 civarında.

Kasam klasik Rampage. Pek kaliteli bir şey değil. Soğutucum ise Corsair H100i…

Peki oyun için değerleri MSI Afterburner ile paylaşabilir misiniz?

Anakart modeliniz nedir? Bazı anakartlarda MHz sınırı olduğu için 3600 MHz RAM takamayabilirsiniz.
MSI Z270 Gaming M5… Anakartım 3600Mhz destekliyor.

Peki oyun için değerleri MSI Afterburner ile paylaşabilir misiniz?
Tabii ki paylaşırım işten eve geçtiğimde.

7700K bildiğim kadarıyla maksimum 2666 Mhz destekliyor.
bir işe yaramayacak yani, öyle mi ram upgrade etsem?

Son düzenleme:
MSI Z270 Gaming M5… Anakartım 3600Mhz destekliyor.

bir işe yaramayacak yani, öyle mi ram upgrade etsem?
Evet, işlemcinin tekli çekirdek performansı yerlerde. MW2'i online oynuyorsanız durum normal yani.

MSI Z270 Gaming M5… Anakartım 3600MHz destekliyor.

Bir işe yaramayacak yani, öyle mi RAM upgrade etsem?

Hocam ekstradan Low ayarlarda değilse high-Ultra ayarlarda dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı