i7-7700K ve RX 470 Sistemde Darboğaz Olur Mu?

Daha özel isimlerin ilk harfini büyük yazmıyorsun. Sinirli olmak bir haldir. Öfke ise bir his. Dersen ki o zaman sinir, sinir bir vücut elemanıdır. Bu arada şey hep ayrıdır. Bunu da kat bilgine. Benle yarışamazsın...

Mecaz ve gerçek mana. Tıpta sinir veya ruh halinde sinir ne ise laf anlamayana anlatılmaz bu yarış değil. Altına yapsan da dersin ben iyiyim. Kendi küçük dünyasında yaşayan bir insan.

Tamam bende öfkeli olabilirim ancak ben seni tatlı dille uyarıyorum. Senin öfkeli olman başkalarına bu kadar sert konuşacağın anlamına gelmiyor. Sen anlaşılan öfkene sahip çıkamayan birine benziyorsun... Biraz dikkat etmelisin bence.

Profil fotoğrafın bence her şeyini ortaya koyuyor be kardeşim yazık

Mecazı nereden bağladın? Kıvırmak yerine kusura bakma diyebilirdin. Daha 'şey'i ayrı yazmayan ve özel isimlere büyük harf ile başlamayan biri bana pek öğretmen olamaz gibi geliyor. Eğer küçük bir dünyada yaşıyor olsaydım em azından senin gibi kimseler bulunmadı. Aşırı sinirlilik bir ünlem kullanımı değildir. Ben senin gibi sıvamıyorum en azından yaptığımı. Türkçe'mizi doğru kullanamıyorken nasıl Türkçe öğretmeni olabiliyorsun ki sen?

''Birader'' özel isim mi? Ancak böğürmek mi öğretildi sana? ''em azından'' ne oluyor. Türkçe öğretmeni olduğumu nerenden uydurdun ne ''şey'' inden bahsediyorsun nerede yazmışım ''şey'' i acaba küçük dünyanda mı? Mesajlar ortada iken bu derece iftira atan bir ifrit ile ilk defa karşılaşıyorum. Herhalde at gözlüğü takmışsın ki her sana mesaj yazana aynı kişi gözü ile bakıyorsun. Kafa güzel arkadaşın bla bla bla... İfritlere karşı şöyle denir:

-Selam.

Son düzenleme:
Bu forumda ilk defa bu kadar karakter yoksunu bir çocuk görüyorum. Söylemediğin sözler ile itham edip benimle yarışamazsın diyor. Birazdan gelir der ki: '' Galata saray yazdın daha bilmiyorsun bitişik olarak Galatasaray yazılması gerektiğini.....

Olsun. Yazım kurallarına saygı duymak lazım. Çocuk diyor ama kullanıcı adı her şeyi ortaya koyuyor. Dark Soul Pro Gamers...
Bu arada birisi profil resmin her şeyi belli ediyor tarzı bir şey demiş. Fizz karakterini severim. Cesur ve kurnaz bir kişiliğe sahiptir. Ayrıca oyunda takım savaşı başlatabilen tek suikastçıdır ki bu özellik onu güçlü kılıyor. Talon ile de takım savaşı başlatılabilir fakat çok zordur. Fizz için bu çocuk oyuncağıdır. Yetenekleri çok elverişlidir.
Fizz | League of Legends
Şimdi ise asıl senin soruna dönelim.
Türkçe`nin ilk harfi küçük yazılmış. ``bişey`` değil ``bir şey`` olarak yazılır.Ünlem, aşırı sinirlilik anlamı taşımaz. Öfke anlamı taşır. Öfke yazsaydın bir şey olmazdı.

Diyorsun ben basit işlerin adamıyım. Neyse konu daha dağılmasın ben yine söylüyorum biraz NAZİK ol. Hepinize iyi Forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…