i7 7700K ve RX 480 sistem toplama

AnılGrbz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde 7890K ve RX480 donanımlı bir bilgisayar var. Ben bu bilgisayarı satıyorum. RX 480 bende kalıyor. Şimdi ben bu bilgisayarı satıp üstüne bütçe ekleyip alttaki donanımları bir araya getirmek istiyorum. Herhangi bir eksik veya fazla bir donanım var mı? Şunu al veya şunun yerine şunu seçmen daha mantıklı diyebileceğiniz yerler var mı? Konuyu bunun için açtım.
  • MSI Z270 Tomahawk
  • Intel Kaby Lake 7700K
  • Aerocool Kcas 750w 80+
  • Corsair Vengeance 2x8 16 GB 3200 Mhz
  • RX 480 8 GB Ekran kartım elimde mevcut.
Söylemiş olduğum gibi, farklı sistem önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
@150101 i3 7100 nerede? ;)

Bence Z ve K ibareleri için fazladan para vermeyin. O ekran kartı için gereksiz. 6700 alın. Ya da 7700.

Ya da bunları boşverin. R5 1600 alın. Keyfinize bakın. ;)
Hocam arkadaşın sorduğu donanımlara bakınca bütçesi gayet iyi gibi gözüküyor. Ya ben yanlış anladım ya da siz öyle bir bütçeye i3 7100 öneriyorsunuz.

Bütçe verirsen sana güzel bir sistem dizeyim. RAM'leri 3200 MHz fazla 2400 MHz yeterli.
3500 ₺ limitim var.

Kafandaki sisteme bakınca sanki üst düzey OC yapacakmışsın izlenimi veriyor.

Eğer böyle düşüncelerin yoksa çok daha dengeli ve performanslı bir sistem dizilir.[/QU
O işlemci o ekran kartına fazla hem de çok fazla. İleride 3 tane falan 1080Ti takarım demiyorsanız daha ucuza kaçın.

İleride iki adet Rx480 ile CF düşünüyorum. Buyüzden almışken birdefa alıyım dedim. Ama yinede gerek yok diyorsanız diğer İntel altarnatifleri değerlendiririm.

Kafandaki sisteme bakınca sanki üst düzey OC yapacakmışsın izlenimi veriyor.

Eğer böyle düşüncelerin yoksa çok daha dengeli ve performanslı bir sistem dizilir.
Oc yapılamayan bir sistem toplamak bize yakışmaz. Ayrıca bütçe 3500 ₺ farklı altarnatifleriniz varsa değerlendiririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı