i7 7700k Yüksek Sıcaklık Sorunu

@NESTER34

Delid'in yapılacak son işlem olduğunu her zaman her postumuzda belirtiyoruz. Ayrıca biz delid işlemini çok eskiden beridir öneriyoruz Technopat ekibi yayınladı diye yaygınlaşmadı. Kusura bakmayın ama biz böyle boş yorumlara epey tokuz.

Sana mı yazmışım ben? Muhattabım sen misin?

Adam direkt delid önermiş neyin tatavası bu? Adam inanıp yapacak elinde kalacak işlemci ondan sonra görürsün delid ne demekmiş. Gitsin soğutucu alsın yanınada sağlam termal macun ilk önce öyle bi denesin. Delid yapıp stock soğutucu mu kullanacak? Boş lafa karnı tok olanın boş konuşmaması lazım.

Sana mı yazmışım ben? Muhattabım sen misin?

Neyse biraz fazla abartıyorsunuz sanırım. :) Siz 7700 kullandığınız için gerekmeyebilir, ama ''K'' serisi bir işlemci kullanan kullanıcı delid yapabilir. İyi de olur ama garantisi gider. :)

Bir alternatif, CPU'nun voltaj değerini düşürmeniz. Bayağı bir etkisi oluyor sıcaklığa. Bazen işlemcinin default voltaj değeri, gereğinden fazla yüksek olabiliyor.

Delid yapılacak en son ama en etkili işlemlerden birisidir.
O yorumu yapan kişinin postunu alıntılamak yerine "ne acayip insanlarsınız" yorumu yazmışsınız sizce bu genelleme değil mi? Delid işleminin yapılacak son işlem olduğunu belirtmeme rağmen sizin ilk postunuzda yazdığınız kelimeler sizce doğru mu?

Neyse biraz fazla abartıyorsunuz sanırım. :) Siz 7700 kullandığınız için gerekmeyebilir, ama ''K'' serisi bir işlemci kullanan kullanıcı delid yapabilir. İyi de olur ama garantisi gider. :)

Delid yapmadan çok iyi sıcaklık değeri alan insanlar var. Ya neyse siz haklısınızdır ben eminim. Bu arkadaşta yapsın delidi yapabilirse stock soğutucu ile versin hızı versin voltajı sonra aranızda para toplar alırsınız yeniden işlemcisini.

Delid yapmadan çok iyi sıcaklık değeri alan insanlar var. Ya neyse siz haklısınızdır ben eminim. Bu arkadaşta yapsın delidi yapabilirse stock soğutucu ile versin hızı versin montajı sonra aranızda para toplar alırsınız yeniden işlemcisini.
Ben bir şey demedim, hatta yapmamasını savunuyorum. :)

Bence sakin olun. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı