Yazım yanlışım oldu ya söyleyecek başka laf bulamadın hemen onu öne sür. Kendine güldürmekten başka bir işe yaramadı bu dediğin bende. Stock soğutucu kullanmak zorunda olan birisine direk delid yap derken bence stock soğutucu ile O.C yap demişte oluyorsun benim gözümde. Bu son yorumum daha fazla tahammül edemeyeceğim. İstediğini yaz.
Boş boş yorum yapmakta üstüne yok cidden. Arkadaş şimdi soğutucu alamayacakmış, OC varsa kapat dedim. İsterse delid de yapabilir. Senin önerin nedir peki? Yeni soğutucu al demek mi? O sana göre olan laflara zaten yorum yapmayacağım. Bu arada delid işlemini ilk defa Technopat'ta yayımlanan video ile gördüğümü nereden çıkarttınız? Tekrar söylüyorum sadece bir öneri. Yapıp yapmaması kendisine bağlı. Konuyu daha da uzatmanın anlamı yok.
Boşta öyle ahım şahım bir fark olmadı ama yükte 10 derece kadar fark etti 1.200'den 1.120'e çekmiştim.
Ben şu an gerçi 1.120'de kullanıyorum, stabiliteyi iyi yakaladım. Ansızın mavi ekran da almadım şu ana kadar Bu şekilde kullanıyorum bakalım. OC yapacağım zaman çıtayı her zaman arttırırız, sorun değil
Teşekkürler. Şimdilik yükü ekran kartına dayıyorum elımden geldıgınce ıslemcı ısısı en azından 90ları görmuyor değişken olarak oyunda 65-74-82 şeklinde biraz idare edicem artık boyle. haftaya sogutucu alırım . Hazır sormusken tam sorayım bır de 17 7700k ıcın aldıgım sogutucudan ekran kartımın da yararlanmasının bı yolu var mı ?