i7 7770 ve GTX 1070 sistem uyumu

Alptuğ Salman

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme
İşlemci ile ekran kartı uyumlu. Fakat anakart 2133 Mhz'e kadar desteklerken RAM 2400 Mhz. Anakartı yükseltmeni öneririm. Ayrıca böyle bir sistem alacaksan en az 16 GB RAM almalısın.

O kasanın içine mATX anakart pek olmamış. Farkeder mi dersen, farketmez ama ben olsam Asrock Z170 Fatal1ty Gaming K4 gibi bir kart tercih ederdim. Veya Z270 yonga setli olan Gigabyte Z270-Gaming K3 Aorus bu Anakartı tercih ederdim.
Fiyat uygun olsun dersen Gigabyte H270-HD3 bu anakart bence daha uygun.

Z270 yonga setli en uygun bulabildiğim kart bu;
https://www.itopya.com/MSI-Z270A-PRO-Intel-Z270-Soket-1151-DDR4-3800MHzOC-VGA-DVI-Anakart/
Sipariş vermişsin ama konuşup Anakart'ın siparişini iptal edip 100 TL bütçeni arttırıp bu Anakart'ı sipariş vermen daha iyi olur.

O kasanın içine mATX anakart pek olmamış. Farkeder mi dersen, farketmez ama ben olsam Asrock Z170 Fatal1ty Gaming K4 gibi bir kart tercih ederdim. Veya Z270 yonga setli olan Gigabyte Z270-Gaming K3 Aorus bu Anakartı tercih ederdim.
Fiyat uygun olsun dersen Gigabyte H270-HD3 bu anakart bence daha uygun.

Z270 yonga setli en uygun bulabildiğim kart bu;
https://www.itopya.com/MSI-Z270A-PRO-Intel-Z270-Soket-1151-DDR4-3800MHzOC-VGA-DVI-Anakart/
Sipariş vermişsin ama konuşup Anakart'ın siparişini iptal edip 100 TL bütçeni arttırıp bu Anakart'ı sipariş vermen daha iyi olur.

Bildiğim kadarıyla Z olan anakartlar OC yapabilmek içindi. Benim aldığım işlemci K olmadığı için buna gerek yok diye düşünüyorum.
Şuan sipariş verdiğim anakartın bana herhangi bir eksisi var mı?

Bildiğim kadarıyla Z olan anakartlar OC yapabilmek içindi. Benim aldığım işlemci K olmadığı için buna gerek yok diye düşünüyorum.
Şuan sipariş verdiğim anakartın bana herhangi bir eksisi var mı?
Hayır eksi yaratmaz. Ben tercihimi belirttim. 100 TL fark var o yüzden 2. eli daha iyi olan bir kart alırım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı