i7-7850h yüksek sıcaklık sorunu

@Xevanior Reis Ben dediğin macunu aldım bu sabah saat 8 gibi ne zamana gelir yarın akşama kadar elimde olur mu?

İstanbul'daysan gelir. Ben aynı yerden 2 tane ürün aldım, ikisi de ertesi gün geldi.

Macunu sürdüm. Gayet iyi sonuç verdi çok iyi süremediğime rağmen. Zalman stc8'den 6-7 derece daha serin çalışıyor. Bu arada kıvamı o kadar katı değilmiş, nokta şeklinde koyup monte edebilirsin soğutmayı, kendisi yayılır.

Son düzenleme:
İstanbul'daysan gelir. Ben aynı yerden 2 tane ürün aldım, ikisi de ertesi gün geldi.

Macunu sürdüm. Gayet iyi sonuç verdi çok iyi süremediğime rağmen. Zalman stc8'den 6-7 derece daha serin çalışıyor. Bu arada kıvamı o kadar katı değilmiş, nokta şeklinde koyup monte edebilirsin soğutmayı, kendisi yayılır.
Tüh reis ya benim termal macun pazartesi gelecekmiş. Normalde sıcaklığınız kaçtı? Şuan kaç?

Herkese iyi sosyaller. Şimdi benim i7-8750H maşallah 98°'den düşmüyor oyunlara girince. Daha 1 ay önce termal macun yeniledik, bugün bir açtım hepsi erimiş. Sizce biz mi yanlış sıkıyoruz yoksa macun da falan mı bir sorun var? Bir arkadaşımın Monster'ı olmasına rağmen bu kadar ısınmıyor :D kullandığımız macun MX-4. bu da macunun son hali:

Eki Görüntüle 2000699

Macun üstü hariç her yere gitmiş :/

Hocam biraz temizleyin o fanı o nedir ya.

Hocam biraz temizleyin o fanı o nedir ya.
Temizledik hocam açtıktan sonra kesmiyor hiçbir şekilde :/

GF63. Kötü yani :D
Çok da kötü sistem değilmiş sizinki de sonuçta RTX var en azından GTX ekran kartlarına DLSS ve RT ile öne geçiyor. Ben de GTX 1060 Max-Q var. Siz laptopta kullanırken sıkıntı çıkarıyor mu sıvı metal? Bana sen çok taşıyorsun sıkıntı çıkarır denmişti ben de kullanmamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı