i7 860 ve GT 1030 için oyun önerisi

ege.crtyy

Decapat
Daha fazla  
MSI GT 1030.
i7-860
16 GB 1600MHz DDR 3 RAM.
Intel H55 anakart.
500W PSU.
Arkadaşlar sizce bu bilgisayar nasıl ve onerebileceginiz oyun var mı iyi bu sisteme? Bu sistem oyun oynatır mı?

Tabiki de oynatmaz. En düşüğünün de düşüğü olabilir ama ben ona oyun demiyorum şahsen. GTA IV, Minecraft, Undertale, Brawlhalla, Enter The Gungeon, Euro Truck Simulator 2, Spore, Bully öneririm.

Oynarsın Valorant filan ama bence bu kasa ise paranı biriktir yeni işlemci al o bayağı geride kalıyor.
Dostum o anakarta yeni bir işlemci takamazsınız. O anakart en fazla o işlemciyi destekliyor. Anakart, işlemci, RAM komple değişmeli. DDR4 bir sisteme geçilmeli.

Tabiki de oynatmaz. En düşüğünün de düşüğü olabilir ama ben ona oyun demiyorum şahsen. GTA IV, Minecraft, Undertale, Brawlhalla, Enter The Gungeon, Euro Truck Simulator 2, Spore, Bully öneririm.

Dostum o anakarta yeni bir işlemci takamazsınız. O anakart en fazla o işlemciyi destekliyor. Anakart, işlemci, RAM komple değişmeli. DDR4 bir sisteme geçilmeli.
Doğru diyor.

Peki hangi işlemciyi önerirsiniz bu ekran kartına birde anakart degismeme gerek varmıdır? Yoksa önereceğiniz işlemci h55 anakarta uyumlu olurmu
Değiştirmeniz gerek. H55'e takılacak en güçlü işlemciye sahipsiniz ama artık bu sistemin bir kullanışlılığı yok.

Onun için ayrı konu açmalısınız. Ban yemek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı