Ekran kartım ddr4 ama gddr5 değil çok bir fps farkı olurmu?GTA 5 oynatır.
Tabiki de oynatmaz. En düşüğünün de düşüğü olabilir ama ben ona oyun demiyorum şahsen. GTA IV, Minecraft, Undertale, Brawlhalla, Enter The Gungeon, Euro Truck Simulator 2, Spore, Bully öneririm.GTA 5 oynatır.
Dostum o anakarta yeni bir işlemci takamazsınız. O anakart en fazla o işlemciyi destekliyor. Anakart, işlemci, RAM komple değişmeli. DDR4 bir sisteme geçilmeli.Oynarsın Valorant filan ama bence bu kasa ise paranı biriktir yeni işlemci al o bayağı geride kalıyor.
Doğru diyor.Tabiki de oynatmaz. En düşüğünün de düşüğü olabilir ama ben ona oyun demiyorum şahsen. GTA IV, Minecraft, Undertale, Brawlhalla, Enter The Gungeon, Euro Truck Simulator 2, Spore, Bully öneririm.
Dostum o anakarta yeni bir işlemci takamazsınız. O anakart en fazla o işlemciyi destekliyor. Anakart, işlemci, RAM komple değişmeli. DDR4 bir sisteme geçilmeli.
Peki hangi işlemciyi önerirsiniz bu ekran kartına birde anakart degismeme gerek varmıdır? Yoksa önereceğiniz işlemci h55 anakarta uyumlu olurmuOynarsın Valorant filan ama bence bu kasa ise paranı biriktir yeni işlemci al o bayağı geride kalıyor.
Bütçene göre değişir.Peki hangi işlemciyi önerirsiniz bu ekran kartına birde anakart degismeme gerek varmıdır? Yoksa önereceğiniz işlemci h55 anakarta uyumlu olurmu
Değiştirmeniz gerek. H55'e takılacak en güçlü işlemciye sahipsiniz ama artık bu sistemin bir kullanışlılığı yok.Peki hangi işlemciyi önerirsiniz bu ekran kartına birde anakart degismeme gerek varmıdır? Yoksa önereceğiniz işlemci h55 anakarta uyumlu olurmu
Bunun için ise cepten minimum 2000₺ çıkması lazım 2. el için. (R3 1200 AF, A320, 8GB DDR4)Anakart, işlemci, RAM komple değişmeli. DDR4 bir sisteme geçilmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.